Dilluns dia 3 d’octubre comença la novena temporada d’esports a Santanyí Ràdio

Matias Adrover en Santanyi Radio

El proper dilluns l’equip d’esports de Santanyí Ràdio ençata una nova temporada. Per aquest motiu hem volgut parlar amb Maties Adrover, cap d’esports de Santanyí Ràdio, per coneixer el planing per aquesta nova temporada.

En primer lloc Maties te volíem donar l’enhorabona perquè sabem que has estat pare per partida doble i demanar-te com se presenta la temporada que començereu el primer dilluns d’octubre, amb quines novetats?

-Gràcies Nofre. Passant a la programació dir-te que mantendrem les dues edicions clàssiques, la primera a les 14.30 i la segona a les 20 h, contianuarem amb el resum del cap de setmana del dilluns a les 8 del matí i la novetat per aquesta temporada serà una edició esports cap de setmana dels dissabtes a les 15,30 h a on oferirem la darrera hora de com se presenta el cap de setmana.

Què trobam el dilluns a les 8 del matí al resum cap de setmana?

– A primera hora del matí complementam l’informació que els aficionats podem haver lleguit el mateix cap de setmana a futbolbalear.com o als diaris amb cròniques dels col·laborados, complementades amb declaracions dels protagonistes més destacats del cap de setmana, especialment del C.E. Santanyí, Campos, Felanitx, s’Horta, Alqueria, Futbol base Santanyí i Cala d’Or.

I elss dissabtes a aquesta novetat d’esports cap de setmana?

Sempre que poguem donarem la darrera hora dels equips de la nostr contrada que tene partit el dissabte amb declaracions quan sigui possible dels entrenadors perquè ens avançin l’alineació. om més a l’hivern estiguem més a prop del començaments dels partits ens trobarem.

A les edicions entre setmana quines seccions fixes trobarem?

Hi haurà informació de futbol base, basket, les tradicionals tertulies, una nova temporada de l’historia de l’esport i informacions de piragüisme, atletisme, motor, ciclisme…

Molta sort a aquesta nova temporada

Igualment Nofre, enhorabona per la projecció i la constància de futbolbalear.es. Vull aprofitar per donar les gràcies al grup d’entusiastes col·laboradors i als clubs, ja que sense ells no seria posible Esports a Santanyí Ràdio.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.