Catalunya: Pol Balleste, Segio Nieto, Oscar Arroyo (Alejandro Grimaldo 41″), Hugo Fernández, Fernando Quesada, Cristian Herrera, Albert Miravent, Jean Marie Dongou (Luciano Donato 46″), Adria Creixell (Alberto Pintor 53″), Luis A. Ali, Ruben Duarte (Jordi Iborra 70″).

Suplents: David Aroca, ALejandro Grimaldo, Yerai El-Arras, Juan J. Serrano, Luciano Donato, ALbert Pintor, Jordi Iborra

Murcia: Simon Ballester, J. Mª Alvarez, Isaac Palazon, Manuel Cerezo, Enrique Piñero, J. Angel Carrillo, Adria Campoy, Sergio Burillo (Alfonso Fdez 37″), J.Mª Paredes (Gines Guzman 37″), George Higgins i ALvaro Moreno.

Suplents: Javier Pellicer, Marcos J. Legaz, Jordi Wylber, J. Carlos Sanchez, Gines Guzman, ALfonso Fernandez i Padro A. Sanchez.

Gols: 1-0 Cristian 25″ 2-0 Hugo (penal) 28″ 3-0 pròpia porteria 39″ 4-0 Cristian 61″

Àrbitre: José Emilio Sánchez Aparicio; Marcel Campos Roman, Kevin v Jiménez Fernández, Raúl Aldana Llorens.

Targetes: Simon Ballester vermella per doble amonestació (36″) Isaac Palazon vermella per doble amonestació (36″) George H. vermella per doble amonestació (20″) i (59″).

Comentari:

La primera part ha estat de clar domini català, sobre tot, desprès del primer gol aconseguit al minut 25 per Cristian (FC Barcelona), al rebre un gran passi d’Hugo (UD Cornellà). Tres minuts més tard una gran jugada de Dongou (FC Barcelona) ha acabat amb el jugador blaugrana al terra dins de l’àrea. Un clar penal que ha transformat Hugo, aconseguint el 2 a 0. En el minut 31, Adrià (UD Cornellà) rep una entrada del porter Simon Ballester. El porter murcià, que havia rebut targeta groga en la jugada de l’anterior penal, rep la segona per protestar a l’àrbitre. Simon és expulsat i a continuació Isaac , també per doble amonestació, per protestar insistentment a l’àrbitre. Múrcia s’ha quedat amb nou jugadors. El tercer gol arribaria desprès que Catalunya llances una falta i un jugador murcià marquès en pròpia porta.

Amb el 3 a 0 en el marcador, i Múrcia amb nou jugadors, la selecció catalana ha controlat tota la segona part amb moltes ocasions de gol. Malgrat tot, només ha pujat al marcador el quart gol aconseguit per Cristian desprès d’una gran jugada. Múrcia ha acabat el partit amb vuit jugadors sobre el terreny de joc degut a la tercera expulsió per doble amonestació de George Higgins. Aquesta segona part, Marc Vives l’ha aprofitar per donar minuts a molts dels jugadors suplents.

Aquesta victòria, suposa el tercer Campionat d’Espanya assolit per les seleccions catalanes durant aquesta temporada. Primer va ser la selecció sub 18 que dirigeix Óscar Garcia. El segon campionat el va aconseguir ahir a Madrid la selecció sub 16 femenina de Berta Carles. I avui, la selecció sub 16 de Marc Vives ha donat aquest tercer Campionat d’Espanya per Catalunya.