Joan Manuel «Serrat» soci de l´Atletic Balears

Joan Manuel Serrat con la camiseta del Baleares
Joan Manuel Serrat con la camiseta del Baleares

Eren les 20’15 quan, fidel a la seva promesa, Joan Manuel Serrat compareixia per les escales que condueixen als camerins del Palma Arena, on quaranta-cinc minuts després havia d’oferir als espectadors el fruit del seu darrer treball, musicalitzant l’obra de Miguel Hernández baix el títol “Hijo de la luz y de la sombra”.

“Ja sé quí sou”, va dir d’enfora, amb to cordial, afable, natural. “Veniu-veniu per aquí”, ens va dir. El vam seguir pel passadís fins al camerí número 8. “Passeu, anem a seure tots junts”. Quinze minuts varen ésser suficients perquè tant en Miquel Pou com en Pere Mascaró -i un servidor- gaudíssim dels seus raonaments vers el nostre Club Atlètic Balears. “Heu de fomentar la pedrera”; “ara portem les ratlles més estretes que fa uns anys, veritat?”.

Com a membres de l’Àrea Social del Club, i després de compartir uns instants per parlar dels coneguts comuns i diverses anècdotes, ambdós li feren entrega de diversos records de l’Atlètic Balears, així com un carnet de soci preferent, que va aceptar de molt bon grau. A canvi, ens va donar humanitat, carisme, sentiment i molts ànims, especialment mitjançant una dedicatòria per publicar en el Llibre d’Honor del nostre estimat club.

Finalment, es va comprometre a venir a l’Estadi Balear per presenciar un encontre tan bon punt li sigui materialment possible, i ens va dir que, en cas de quedar emparellats amb un equip català en la fase d’ascens, farà el possible per asistir-hi i animar el nostre equip, què és també el seu.

Una reunió inoblidable, tant com el seu concert. Gràcies, Joan Manuel.

Daniel Riera para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.