Crónica 1ª Nacional Femenina: Polvoritense 1-2 Cerdanyola

Jugada del partido
Jugada del partido

Alineacions:

Polvoritense: Núria, Yos, Pat Bosch, Maria (Vanessa ‘65), Cristina, Gomi, Eli, Eva, Jessica (Patricia ‘59), Vanessa Quiros i Ines.

Cerdanyola FC: Patricia Garcia, Laurita (Nerea ‘46), Eve, Rendon, Carmen Yera, Carla, Flor (Alba Yera ‘90), Chloe, Natalia (Irene ‘82), Tania (Mayo ‘72) i Ausi.

Àrbitre: Plantada Siurans, auxil·liat per Mariscal i Rodríguez.

Gols: 11’    1-0  Eva 35’    1-1  Carla 57’    1-2  Tania

Comentari:

Les de Cerdanyola superen 1 a 2 al Polvoritense en el penúltim partit de lliga. El clar domini visitant no es va traduir al resultat, però la victòria permet assegurar la sisena plaça.

L’equip dirigit per Rafa Torres i Brian Bombardo visitava un dels camps més temuts la temporada passada, quan tots dos equips es disputaven el liderat. Aquest any, però, cap conjunt tenia res en joc i el compromís va tenir la tònica d’un amistós, on el Cerdanyola va demostrar la seva superioritat amb un clar domini de la pilota.

Tanmateix, tot i la complicada posició que ocupa el Polvoritense, ja descendides matemàticament, van ser les locals les que es van avançar gràcies a un magnífic llançament de falta d’Eva. La pilota tocava el travesser i es colava a porteria, sense possibilitats per Patri. A partir del gol, les barcelonines van reforçar les tasques defensives i el joc es va concentrar a l’àrea local. El Cerdanyola va disposar d’ocasions clares a la sortida d’un córners i fins i tot Tania va poder empatar amb el llançament d’un penal comés sobre Flor. La igualada va arribar finalment al minut trenta-cinc, obra de Carla, que per segona setmana consecutiva engaltava un fort xut des de la frontal de l’àrea.

A la represa, la dinàmica per part de tots dos equips va ser la mateixa, amb les cerdanyolenques bolcades en atac i les del Polvoritense tancades enrere. Les locals van disposar d’alguna ocasió aïllada, però la iniciativa ofensiva i la possessió de pilota eren del Cerdanyola. Al minut cinquanta-sis, arribava el gol de la victòria per les verd-i-blanques. Una mala cessió cap a la portera fa que la pilota toqui al pal i Tania a plaer marués el definitiu 1 a 2. En el que restava de partit, les visitants van disposar de vàries oportunitats per sentenciar l’encontre.

El Cerdanyola assegura la sisena plaça del grup gràcies als tres punts assolits davant el Polvoritense. Les cerdanyolenques tancaran una temporada d’ensomni el proper diumenge a les 12h davant el RCD Espanyol, que les va derrotar per 7 a 2 en el partit d’anada. L’equip acomiadarà un increïble any davant de la seva afició i enfront d’un dels rivals més atractius de la categoria.

Aitor Sáez para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.