L’ Associació de Donants de Sang de Mallorca organitza un partit solidari contra els veterans del Mallorca per recaptar fons per l’ associació

Cartel del acto. Pulsar para ampliarlo
Cartel del acto. Pulsar para ampliarlo

L’ objectiu es captar fons per realitzar projectes de promoció de la donació de sang. Són molts els politics i mitjans de comunicació que jugaran per aquesta causa

Palma de Mallorca, 18 de març de 2010.- L’ Associació de Donants de Sang de Mallorca organitza un partit de futbol solidari contra els veterans del Mallorca amb l’ objectiu de captar fons per realitzar projectes de promoció de la donació de sang. El partit es disputarà aquest dissabte dia 20 de març a les 11:30 h. al camp de futbol municipal de Son Moix i l’ entrada – donatiu és de 3 € a favor de l’ Associació.

L’ equip de l’ Associació de Donants de Sang comptarà amb uns jugadors molt especials, ja que a més dels donants i voluntaris que s’ han apuntat, molts de politics i mitjans de comunicació han volgut donar el seu suport a l’ Associació participant en aquest acte com a jugador del seu equip. L’ alineació de l’ Associació comptarà per exemple amb el Sr. Ramon Socies, Delegat de Govern, el Sr. Vicenç Thomàs, Conseller de Salut, el Sr. Josep Melià, President de UM, el Sr. Biel Barceló, Secretari de PSM- ENTESA, el Sr. Toni Verger, Director General de Mobilitat, el Sr. Francisco Blasco, Director Insular d’ Esports del Consell, el Sr. Diego González, Delegat per l’ Esport de la Conselleria de Presidència, així com els batles de Manacor, Soller, Llucmajor, Mancor de la Vall, Sencelles, Costitx, Alcúdia… Entre els jugadors de l’ Associació de Donants de Sang que formen part del món dels mitjans de comunicació, podem destacar a Julian Aguirre d’ Ultima Hora, Pau Pons d’ IB3 Radio, Jaume LLabrés de Canal 4, Silvia Petit de IB3 TV i Marta Simonet , actriu i model. Un equip molt complet.

Per part de l’ equip dels veterans, està confirmada l’ assistència d’ Engonga, Mallo, Zamora, Siviero, Maqueda, Barrachina, Pareja, Trobiani, Miralles… molts d’ ells exjugadors de primera divisió.

Des de l’ Associació demanem el màxim suport en aquest acte i que vos apropeu el dissabte a animar al nostre equip, i que els nostres jugadors es sentin arropats.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.