Crónica 3ª Div: Santanyi 1-0 Constancia

El trío arbitral con los capitanes del partido
El trío arbitral con los capitanes del partido

ALINEACIONS:

C.E. Santanyí: Alcover, Tomeu, Raúl, Pomar, Garí, Barceló (Nando, min 65), Llull, Bordoy (Amengual, min 87), Nico, Rueda, O. Torres (Isma, min 65).

C.E. Constància: Vives, Manu (Rafita, min 48), Víctor, José, Guasp, Rubio, Dani Rado, Nacho, Pau Siquier (Mateu Ferrer, min 58), Lucas, Cano.

ÀRBITRE: Juan M. Albiol González, ajudat a les bandes per Julián López i Xavier March. Bona actuació. Ha amonestat amb la cartolina groga en Nico, Isma i Rueda pel Santanyí. I en Rubio i Mateu Ferrer pel Constància.

GOLS: 1 – 0: Isma, minut 89

COMENTARI:

Partit molt igualat entre dos equips que ho han posat tot enmig del camp. Tant és així que a la primera part s’han vist poques ocasions de gol. Potser la més clara una del davanter local, Nico, que ha sortit fregant el pal. A la segona part el Constància ha sortit més decidit a cercar la victòria, però el Santanyí ha aconseguit en tot moment desbaratar-li les jugades.

Una molt bona actuació del porter del Santanyí ha evitat que el Constància s’avançàs al marcador. Val a dir que el Constància ha tengut una altra bona ocasió de gol, però la pilota s’ha estavellat al pal. Quan semblava que l’empat a 0 seria el resultat definitiu, un contraatac ben duit per part del Santanyí ha fet arribar l’esfèrica a les botes de n’Isma que en un espectacular xut des de fora de l’àrea ha entrat per l’escaire a la porteria de Vives.

AMS per Fútbol Balear

Fotos Pepsila


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.