Crónica Juvenil 2ª Reg: Felanitx 5-1 Llubí

El Felanitx vence al Llubí
El Felanitx vence al Llubí

Alineacions

Felanitx– Peña, Nuñez(Vicens), Ramos, Moreno(Vaquer), Villalonga, Moha, Cabrer, Rodriguez(Jurado), Ruiz(Fiol), Guerrero, Ivan(Choque)

LLubí– Sebastiá, Sampol, Esteve, Ramis(Cladera), Nadal, Juan Planas, Serra(Joan Alomar), Torrens, Medina(Povetes), Lòpez(Alomar), Bernat

Arbitre– Pino Salas. Mala actuació i excesivament prepotent.

Targetes– Ruiz i Moreno per part del Felanitx. Torrens i doble amonestació a Sampol per part del CDA LLubí

Gols– Moreno, Ivan Moreno , Guerrero , Cabrer i Torrens en pròpia porta per part del Felanitx i Cladera per part llubinera-

Crònica:

Molt bon partit el realitzat per l’equip local que ha anulat als vsitants en tot moment i que han aprofitat perfectament les errades de l’equip rival. Els locals en cap moment han donat sensació d’anar tan avall a la taula clasificatoria i l’equip llubiner ha defraudat a la visita a terres felanitxeres.

Ja en el minut 2 una falta perfectament botada per Nuñez s’hagues pout convertir a nel primer gol local,pero cap jugador del Felanitx ha aconseguit empenyer la pilota. En el minut sis un xut desde fora de l’area de Nada, que ha agafat un efecte extrany, casi ha significat el 0-1, pero el porter Peña ha agafat l’esferic.

Empero al minut 10 una altre falta desde tres quarts de camp ha estat mal rebutjada per part de Sebastià, i davant la pasivitat de la defensa visitant, s’ha inaugurat el marcador. Dos minuts després Planas ha tengut una bona ocasió per empatar el partit ,pero ha enviat la pilota al costat del pal, i a la seguent jugada el Felanitx ha aprofitat un bon contraatac per establir el 2-0.

Els locals donaven sensació de domini total del partit,mentre que els llubiners estaven enfonsats damunt el terreny de joc. Una falta tonta al mig del camp comesa per Sampol ha servit perque Torrens en pròpia porta establís el 3-0, que sentenciava el parit en favor del Felanitx.

I si les coses s’havien posat dificils pels visitants en el minut 27 ,Sampol s’ha autoexpulsat, deixant amb inferioritat als llubiners.

Una greu falta d’entenimen entre Miquel Torrens i el porter Sebastià ha servit per fer pujar el 4-0 al marcador, amb el qual s’arribava al descas.

La segona part no ha tengut gaire joc ni història, només que els llubiners han cercat el gol de l’honor que ha arribat a 12 minuts del final, amb un xut desde fora de l’area de Cladera, que només ha servit per ferne ganes, ja que dos minuts mes tard els felanitxers han fet pujar el definitiu 5-1 tambe a treves d’un xut desde fora de l’area que res ha pogut fer el desafortunat Sebastiá.

I ja quan aabava el partit han vengut els fets desagradables , ja que uns joves que estaven darrera el banquet local s’han posat a insultar al delegat i delegada del CDA LLubí, arribant a escupir al delegat llubiner.

I ja al acabar el partit de part del Felanitx,crec que el delegat, han avisat a l’equip llubiner que dafora les esperaven alguns joves amb pedres amb intenció d’agredir a la delegació llubinera. Ha estat aquesta mateixa persona, de la qual cal destacar la seva bona intenció i donarli les gràcies, la que ha avisat a la policia local perque la cosa no pasas a majors.

Conclusió- L’equip local pareix que ha espavilat molt i que si segueix així pujará qualque lloc a la classificació i l’equip visitant si segueix axí baixara qualque lloc, ja que no ha demostrat res avui a nes Torrentó. I que aquests intents de violència que hi ha cada vegada que s’enfrenten aquests dos equips s’acabi d’una vegada perque tanmateix no arribaran enlloc.

CORAMET para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.