Gabriel de la Barrera «Gabi» sera el nou entrenador del CDA Llubí

.

Desprès d’una gran temporada de l’equip Amateur de Preferent, començam a preparar la propera temporada, i per començar vos anunciarem els canvis que es van produint.
Primer de tot volem agraïr la feina feta per en Rafel Perello «Barri» , tot l’esforç que ha fet aquesta temporada i donar-li l’enhorabona per haver cumplit l’objectiu que a principi de temporada pareixia tant dificil! En Rafel deixarà de ser l’entrenador de l’equip de Preferent, però seguirà vinculat al Cda.Llubí i ens ajudarà a seguir creixent com ha fet aquesta temporada.

Per altre banda, començam les presentacions per a la nova temporada de l’equip amateur de Preferent.
El nou entrenador será Gabriel de la Barrera «Gabi», sense cap dubte una gran incorporació per encapçalar el còs tècnic per a la temporada 19/20. Amb gran experiencia dins els Futbol Balear, com a jugador va passar per equips com el Rcd.Mallorca Juvenil, Constancia, Poblense,etc.. I com entrenador de futbol formatiu a dirigit equips com Constancia, Penya Arrabal, Rcd.Mallorca,etc. Tendrá el seu costat en Pere Batle, amb una gran coneixement i experiencia en diferents equips de la Tercera Balear, formaran un gran tandem per dirigir l’equip a Preferent!

Molta sort per aquest nou projecte!! Aquest propers dies seguirem amb les noves incorporacions i renovacions!

Visca el Cda.Llubí!!

CDA Llubí

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.