Crónica L. Naci. Fem: Cornellá 1-2 Cerdanyola

Jugada del partido
Jugada del partido

Cornellà de Terri (1): Gemma Fàbregas, Rocío Fortea, Neus Joer, Susi Úbeda, Sandra Arbat, Alba Prat, Laia Garangou, Nisu, Ruth Pastor, Claudia Junca, Mire García -onze inicial- Ari i Jessy.

Cerdanyola FC (2): Andrea Carrillo, Nerea Oñate, Eve Moreno, Rendón, Laurita, Carla TG, Irene (Alba Yera, ‘65), Chloe, Ausi, Natalia, Tania (Helena Crespo, ‘85) -onze inicial- Patricia i Carmen.

Àrbitres: Sr. Rodríguez Ventura, auxil·liat per Roman i Caselles

Gols: 38’    1-0   Susi Úbeda, 48’    1-1   Eve Moreno, 73’    1-2   Tania Torrecabota

Comentari:

El Cerdanyola femení pateix per imposar-se al Cornellà de Terri

Les cerdanyoleqnues remunten un marcador advers i superen a les locals per 1 a 2.

L’equip dirigit per Rafa Torres i Brian Bombardo aconseguia una important victòria davant d’un rival de la part baixa i ja es situen en una còmoda sisena posició. El Cerdanyola va acusar les nombroses baixes i va patir més del compte per superar a les gironines.

En la primera part, les de Cerdanyola van fer valer la seva superioritat tècnica per portar la iniciativa en el partit, mentre que les locals es dedicaven a generar contraatacs perillosos. Tanmateix, el gol que avançava a les del Pla de l’Estany va arribar gràcies a una falta se Úbeda, que tocava al travesser, a l’esquena d’Andrea Carrillo i s’acabava colant a porteria. Amb menys de deu minuts per arribar al descans, el Cerdanyola va pressionar ofensivament per aconseguir l’empat, que no han pogut aconseguir i es va arribar al descans amb l’avantatge mínima d’1 a 0.

Pocs minuts desprès de la represa Eve aconseguia la igualada en una cessió assenyalada dins l’àrea local. Les visitants van continuar insistint per superar un rival afectat pel gol de l’empat. En la segona meitat el joc va ser molt obert, amb ocasions en ambdues porteries. Finalment, el Cerdanyola, força més encertat que el Cornellà de Terri, es va avançar gràcies a un gol de Tània, que guanyava l’esquena a la defensa i definia amb seguretat davant la portera gironina. Aquest segon gol donaria la victòria definitiva a les de Cerdanyola per 1 a 2, tot i que a les acaballes de l’encontre les locals han disposat de dues oportunitats clares per aconseguir l’empat.

El Cerdanyola femení continua sense fallar amb els rivals que es troben per sota i aquesta victòria les col·loca en una merescuda sisena plaça. D’aquí quinze dies rebran la visita d’un dels forts del campionat, el FC Barcelona B, amb les ganes de repetir la golejada de la primera volta (2-5), però aquest cop davant de la seva afició.

Aitor Sáez, Cerdanyola del Vallès

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.