Crónica 1ª Reg: Alqueria 1-2 S’arracó

El trio arbitral con los capitanes del partido
El trio arbitral con los capitanes del partido
s’Alqueria: Joan Andreu, Lladó, Miguel Angel (m. 80 Sedeño), Joan Rigo, Alexis, Barcelo, Marco (m.55 Botella), Carles (m.55 Tomeu Roig), Bernat Roig, Tortella (m.85 Cebrian) i Ginard (m.67 Santaella).

S’Arraco: German, Salom, Forteza (m. 73 Javi), Paquito, Xisquete, Tomeu, Pruden, Calet (m.86 Joan Toni), Aitor ( m.57 Santi)i Ivan (m.90 Gonzalo).

Arbitra el partit: Gonzalez Caballero, ajudat per Betancur i Montero.

Amonestaren per S’Alqueria: Marco, Joan Rigo, Lladó i Botella. Per S’Arraco: Ivan, Pruden i Santi.

Comentari:

Foren els curiablanquers els que carregaren en tot el pes del partit anat a cercar la victoria des del primer moment.

Primera part dominada per S’Alqueria, amb dues ocasions es plantaren devant el porter German que s’ancarregava de desbaratar les accions locals. En el minut 40 eren els visitants que creaven parill enviant l’eferic al travaser.

Segona part, els primers 15 minuts foren pels visitants, i la resta molt repartida. En el minut 70 s’avasaven el locals, Santaella transformava una pena maxima que li havien feta a ell mateix, 8 minuts mes tard era el visitant Xisquete que transformave una falta de la frontal de l’area, ja en el minut 90, S’Arracó aconseguia posarse per devant en el marcador 2- 1, gol marcat per Santi.

Blay para Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.