Campanet: Joan M, Joan C, Francisco A, Toni, Sión, Jaume, juan F, Tomeu, Joan A, Jaume A, Maties, Pedro, Guillem, Pedro P, Rafa.

Escolar: Emo, Garau, Salva, Angel, Javi, J Ferrer (Rocha), Rafa, Jaume Moll (Alvaro), M Ferrer (Edu), J Ribot (Kiko) , J Gomila (Piris).

Gols: 0-1 12′ M Ferrer, 0-2 76′ Jaume Moll, 0-3 82′ Jaume Moll.

Colegiado: José Gonzalez Caballero.

Primer partit de l’any amb dos equips situats a la part alta de la classificació, amb moltes baixes per part dels dos equips es veia venir un patit molt obert.

El partit va començar amb un molt bon ritme per part dels dos equips amb molt de joc al mig del camp i poques ocasions clares per les dues parts, però en una jugada ben trenada pel l’escolar als 12 m de joc en Miquel Ferrer va obrir el marcador amb el 0-1, a partir d’aquells moments el partit va continuar igual però sense ocasions clares. Final de la primera part 0-1.

La segona part va iniciar-se igual però amb un poc més de domini del conjunt del Campanet que va tenir un parell d’ocasions a pilota aturada però sense molt de perill, quan més pareixia la possibilitat d’arribar l’empat als 31 m en Jaume Moll d’una falta directa marcava el 0-2 que donava la tranquilitat als visitants. Sense temps de reaccionar als 36 m d’una jugada d’en Piris el porter local Joan provoca un penalt que dona el 0-3 a l’Escolar, aconseguit per en Jaume Moll.

El partit ja no va donar per més, tres punts molt importants aconseguits per l’Escolar que l’ajudaran a mantenir-se a la part alta de la classificació.