Crónica 1ª Reg: S. Catalina At. 2-1 At. Llubí

El Sta. Catalina se impone al Llubi At.
El Sta. Catalina se impone al At. Llubí

Alineacions

Santa Catalina: Diop, Munuera, Colom, Ruben, Salor, Ginard, Pomares(Walter), Lillo(Riera), Moreno(Cristian), Lopez(Font), Dos Santos

CDA LLubí: LLorenç, Biel Martí, Miquel Guardiola, Biel Alomar, Andreu, Figuerola, Bauçà, Alorda(David), Alex, Dario, Rissos.

Arbitre: Lopez Marin, ajudat per Rivas Piñeiro i Cenarro Burrumeco. Discreta actuació

Targetes: Ginart per part local i Bauçà, Figuerola, Alex i Biel Perello per par visitant

Gols: 1-0,Cristian, min 72, 2-0,Lopez,min 81, 2-1, Rissos, min 87

Cronica:

Molt de fred al municipal de Son Flo i poc public per presenciar aquest interesant partit entre cataliners i llubiners. Segurament el fred i la final del mundialet han estat les causs del pos public asistent.

El partit ha començat amb un llauger domini local,pero sense crear cap ocasio clara de gol. De cada vegada l’equip visitant li anava agafant terreny al Santa Catalina,i ha tengut un parell de clares ocasions pero sense donar tenir punteria de cara al gol.

Al final de la primera part ha estat un poc avorrida i les uniques ocasions han vengut a pilota aturada.

Ja a la segona part ha canviat la tonica i el partit s’ha estirat un poc, amb dos equips que no han renunciat a la victoria en cap moment, amb clares ocasions per inaugurar el marcador.

i ha estat al minut 71 després d’una gran badada llubinera que ha arribat el gol local, cubreix la pilota Lopez i lo dona de cara a Cristian que marca a plaer.

9 minuts despres una altre badada visitant ha permes a Lopez fer el segon gol cataliner, que pareixia que donava la tranquilitat, pero no ha estat així, ja que tres minuts despres ,el pichichi de la categoria acursava el marcador despres de xutar magistralment una falta a la frontal de l’area.

Ja quedava poc per el final del partit pero el CDA no s’ha donat per vençut i ha intentat l’empat ,pero no ha pogut ser.

Els locals aconsegueixen una victoria una els dona oxigen i els visitants aquesta derrota els posa amb alerta, ja que fa dues jornades que no aconsegueixen la victoria i pareix que les baixes les començen a afectar, i s’hauran d’espavilar si volen seguir adalt i mes pensant que al proxim partit arriba a LLubí el lider imbatut de la categoria l’Espanya de LLucmajor.

CORAMET para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.