Crónica L. Aut. Fem: Cerdanyola 5-5 Sp. Ciutat de Palma

Jugada del partido
Jugada del partido

Cerdanyola FC: Andrea TG, Laurita (TG), Eve, Rendon, Carmen, Carla (Lorena, 72’), Tania (TG), Ausi, Mayo, Ana (Flor, 51’) i Natàlia (Irene, 90’) -suplents- Patri. Entrenadors: Rafa Torres i Brian Bombardo.

Athletic Ciutat de Palma: Estela TG, Claudia, Chaco, Diana, Gloria, Maitame (Silvia, 52’), Arantxa (Carmota, 50’), Esme, Cris Muñoz (TV), Cris Payeras (Estefi, 50’) i Bego -suplents- Mar i Mery. Entrenador: Manuel Ciero.

Àrbitres: Sr. Pérez Bueno, auxiliat per Fernández i Serrano.

Gols: 0-1 10’ Cris Muñoz, 1-1 43’ Tania, 2-1 48’ Eve, 2-2 54’ Estefi, 3-2 64’ Natalia, 3-3 71’ Carmota, 4-3 75’ Tania, 4-4 84’ Esme (p), 5-4 87’ Tania (p), 5-5 94’ Esme (p).

Comentario:

Empat del Femení amb regust amarg

A les verd-i-blanques se’ls hi escapen els tres punts a casa amb un 5 a 5 davant l’Athletic Ciutat de Palma, en un encontre d’infart.. Les de Cerdanyola tenien el partit a la butxaca, però un penal a l’últim segon les deixa amb un empat que sap a poc

El conjunt dirigit per Rafa Torres i Brian Bombardo va començar el partit adormit, amb una marxa menys que les seves rivals, molt concentrades i ràpides en atac. Durant tota la primera meitat les laterals mallorquines van desbordar per les bandes. Al minut deu, la poca pressió defensiva del Cerdanyola, facilita que Cris Muñoz engalti un xut des de fora de l’àrea i obri el marcador per les visitants. Entre el minut quinze i el vint, Tania i Natalia van disposar d’alguna ocasió clar. Tanmateix, la reacció verd-i-blanca va ser mínima i l’empat no va arribar fins al minut quaranta-tres, quan Tania, després d’un magnífic passe interior de Mayo, encarava la portera i xutava amunt, colpejant fins i tot el travesser abans que la pilota entrés.

A la segona meitat, les locals van començar molt fortes i van mantenir el control del joc, amb dues arribades perilloses. Les cerdanyolenques s’avançaven al minut quaranta-vuit amb un bon xut creuat d’Eve a la frontal de l’àrea. La insistència de les mallorquines i el desencert defensiu del Cerdanyola va fer que als pocs minuts Esme de jugada individual superés a Andrea i fes la passada de la mort a Estefi, que tota sola signava l’empat. Sobre els seixanta, Andrea evitava que la pilota entri en dues bones intervencions, una sortida a temps i l’aturada d’un xut llunyà. Quan més crescut estava l’equip balear, el Cerdanyola es tornava a posar per davant per mitjà de Natalia, que entrava com una bala a l’àrea petita per rematar una falta de Eve des de camp propi. L’alegria va durar poc perquè, de nou en una jugada desafortunada, Carmota aprofita a plaer el rebot d’un xut d’Estefi.

Cap als setanta minuts, les ocasions plovien en ambdues porteries, ja amb el partit boig. Una falta d’Eve sortia fregant el pal, Rendon salvava una pilota sota els pals i així fins que Tania, a l’estil propi d’una golejadora innata, rep amb el pit un servei de banda, es gira dins l’àrea i col•loca un xut creuat imparable. La tensió del resultat es va traduir en el terreny de joc en una falta antiesportiva de Cris Muñoz, que va veure la vermella directa. La inferioritat numèrica no va ser un inconvenient pel Ciutat de Palma, que en una jugada dins l’àrea al minut vuitanta-quatre aconseguia un penal comés per Ausi. Esme s’encarregava de transformar la pena màxima amb un xut fort per baix. Tres minuts més tard, semblant jugada a favor del Cerdanyola. Tania agafa la pilota per la banda, es remou i quan penetra a l’àrea és derribada per la portera, Estela. La mateixa Tania materialitzava el penal i posava a les locals de nou per davant.

El tres punts semblava que es quedarien a casa, amb un rival incapaç de crear perill pel cansament físic, però ja amb el temps afegit consumit, en una jugada dins l’àrea verd-i-blanca, Andrea, precipitant-se, fa una mala sortida i comet penal sobre una de les davanteres, que es trobava molt escorada per treure profit de la jugada. Penal innecessari que Esme transformava en gol amb un xut fort per dalt i signava el definitiu empat a cinc. El Femení Cerdanyola sumava aquesta tarda només un punt, que sap a poc després d’anar per davant amb el temps ja esgotat i per culpa dels dos penals en contra assenyalats per Pérez Bueno, amb una actuació, com a poc, peculiar.

AITOR SÁEZ – La Bòbila, Cerdanyola del Vallès

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.