Asamblea extraordinaria del Ferreries

Imagen de los socios en la Asamblea del Ferreries
Imagen de los socios en la Asamblea del Ferreries

Aquesta nit s’ha celebrat l’assemblea esxtraordinària per ratificar la junta gestora que fins ara gestionava el CE. Ferreries. Amb l’assistència d’una trentena de socis s’ha aprovat que continui la junta gestora presidida per el Sr. Joan Mascaró.

Tenim la intenció de continuar fent feina pel bé del nostre club.

Ja fa dos anys ens vam proposar uns objectius: Tenir un equip juvenil a divisió de lliga Balear, ascendir l’equip de regional a tercera divisió i mantenir el nostre director esportiu, Antonio Asensio. I seguirem trebellant perqué el club sigui una referència dins l’illa.

Gràcies a totos els socis que han assistit a aquesta assemblea.

CE FERRERIES

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.