154.000 espectadors seguiren els dos darrers partits entre el Reial Mallorca B i l’Oviedo

Oviedo celebración
Oviedo celebración

IB3 Televisió aconseguí unes audiències remarcables amb els partits d’anada i tornada per l’ascens a 2a B entre el Mallorca B i l’Oviedo, sent vist en algun moment de la retransmissió per un total de 154.000 persones a Balears i amb una quota de pantalla del 6.1%.

La pròrroga del partit de tornada aconseguí un 7.2 % de share, i durant la ronda de penals s’arribà al 9.4 % de quota de pantalla, moment en què el Mallorca B finalment va perdre contra l’Oviedo. Miki Tous, Tolo Ramón i Miquel Valls varen ser els responsables de donar els comentaris més emocionants de l’encontre.

Durant el partit d’anada s’aconseguí el minut d’or al final de l’encontre, concretament a les 20.47 hores, amb un 13.4 % de quota, i durant la tornada de diumenge, 31 de maig, el minut més vist va ser a les 19.40 hores, durant la ronda de penals, amb un 11.7 % de share.

En diverses fases de l’encontre entre el Mallorca B i l’Oviedo, IB3 Televisió superà en espectadors les retransmissions esportives de la Sexta a les Balears, que emetia en aquells moments els partits Espanyol – Màlaga (de les 17.00 fins a les 19.00 hores) i Osasuna – Reial Madrid (de les 19.00 a les 21.00 hores). Un fet que referma la importància de la proximitat que l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears ha volgut donar als seus espectadors des d’un principi per poder oferir tot l’esport de les Illes a través del canal autonòmic.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.