Thèo Chendri, reforç de luxe pel mig camp de la SD Formentera

.

La SD Formentera fa oficial el fitxatge de Théo Chendri (Toulusse, França 27/05/1997), que arriba per a reforçar el mig camp del primer equip en la segona volta de lliga de Tercera Divisió.

És un migcampista tècnic amb facilitat per combinar entre línies i amb molta experiència. Amb només 23 anys, el nou jugador roig i negre és conegut al món del futbol per haver-se format a la pedrera del Barça durant 4 anys.

Un jugador amb moltíssima projecció que va iniciar la seva incursió en el futbol en la localitat francesa d’Aussonne, amb l’equip Colomiers, on va destacar per la seva qualitat i va rebre diverses ofertes de grans clubs europeus com l’Olympique de Lió, Manchester United, Manchester City, Reial Madrid C. F. i F. C. Barcelona.

Finalment, es va decantar pel club blau-grana i allí va viure el somni de formar d’una pedrera coneguda mundialment per formar grans futbolistes. Va fitxar l’any 2012 en categoria cadet i ràpidament donaria mostres del seu potencial.

En edat juvenil, Chendri, va ser un dels principals protagonistes de l’equip en la Lliga Juvenil de la UEFA. El debut amb el filial del Barça el va fer 12 d’agost de 2015 en un partit amistós de pretemporada davant l’O. E. Sant Ildefons. Théo, va marcar el tercer gol de la victòria culer per 2-5. El debut oficial amb el Barça B va ser el 19 de desembre davant el C. D. Eldense, als quals venceren per 4-2.

Durant els anys que va viure a Barcelona, el jove futbolista francès va ser convocat en repetides ocasions per la selecció del seu país sub-17, sub-18 i sub-19, on va coincidir amb estrelles mundials com Ousmane Debélé, entre altres.

L’adéu a Catalunya va ser en la temporada 2016/17 per iniciar una nova etapa al Nantes B. Després d’estar tres temporades a França, Théo Chendri va provar sort a la NORDICBET LIGA, segona Divisió de Dinamarca amb el BK Fremad Amager, últim equip on ha competit.

Ara, la SD Formentera li ha oferit la possibilitat de jugar a la lliga espanyola i no s’ho ha pensat dues vegades: “M’ha atret molt el projecte que m’ha presentat l’entrenador Raúl Pérez. La SD Formentera m’ha donat l’oportunitat de tornar a competir a la lliga espanyola, amb la qual em sento molt identificat per les meves característiques futbolístiques. Fa bastants mesos que no competeixo i tinc moltes ganes d’arribar per conèixer els meus nous companys. Per a mi era molt important tornar a sentir-me futbolista i estic molt il·lusionat de venir a Formentera”, ha declarat Théo Chendri.

El nou jugador de la SD Formentera s’incorporarà a la disciplina del club el dimecres, 13 de gener, i participarà del primer entrenament amb l’equip.

Benvingut a Formentera i molta sort, Théo!

SD Formentera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.