L’Alqueria ascendeix a Preferent

Aquest diumenge 17 de maig es compliren 44 anys de la fundació del club

.

El mateix dia que el CE Alqueria, fundat dia 17 de maig de 1976, complia 44 anys de vida, es feia oficial el que ja es presumia a les darreres setmanes, quan ja es donava per fet que les lligues regulars de regional es donarien per acabades. L’equip verd-i-blanc marxava líder de 1ª Regional dia 8 de març, disputades 28 jornades, just abans de que el Coronavirus aturàs totes les competicions. La decisió d’aquest cap de setmana de la FFIB de considerar vàlida com a classificació final la que hi havia a la jornada 28 permet a l’Alqueria ascendir com a primer classificat a Regional Preferent, una categoria on mai havia jugat.

L’entrenador Cosme Andreu Monserrat afegeix un títol més a la seva exitosa trajectòria d’entrenador. Ja s’havia proclamat anteriorment campió de Preferent amb el Felanitx i de 1ª Regional amb l’Ínter Manacor, a part d’una l’altre ascens a 3ª Divisió amb el Felanitx després d’una lligueta.

La temporada 2020-21, serà la primera vegada que l’Alqueria juga a la categoria de preferent. A les 44 ligues anteriors havia jugat 19 temporades a 1ª Regional, 14 temporades a 2ª Regional i 11 temporades a 3ª Regional.

Es tracta del segon ascens consecutiu dels verd-i-blancs, que ara fa dos anys jugaven a 2ª Regional

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es