Previa Juvenil Lliga Menorca 2019 (Lliga 2019), jornada 15

CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
2ª posición, 32 puntos
2 - 1
Penya Ciutadella Esportiva Penya Ciutadella Esportiva "B"
7ª posición, 13 puntos

Domingo 08/03/2020 - 12:00 h Campo: Municipal Sant LLuís

.

El juvenil vol seguir en la mateixa línia positiva que porta en la lliga per a ficar pressió al grup de dalt de no tenir marge d’error en una jornada que tindrà el seu partit estrella a Son Marçal, Penya Ciutadella A – CE Ferreries, al qual els de Moyano miraran de reüll en tractar-se de dos rivals directes per l’ascens.

No obstant això, no poden oblidar mirar-se a si mateixos i no oblidar que primer és resoldre la seva trobada i després mirar a la resta, encara que faltin moltes jornades encara per al final de la competició. El rival d’aquest diumenge a Ses Canaletes (12.00 h.) serà el Penya Ciutadella B, equip al qual ja es van enfrontar en la primera volta (1-8) en feu ciutadellenc i on els nostres van treure els tres punts sense molts problemes bé si cap, la confiança pot ser una arma de doble tall sinó se sap estar amb l’atenció màxima en la trobada.

Els nostres, disputaran dimecres que ve el partit avançat davant el At. Villacarlos B (20.00 h., Ses Canaletes), un de les pedres dures que es trobaran en el camí d’aquí fins al final. El primer, focalitzar tots els esforços i l’atenció davant el Penya B per a després canviar el focus i seguir en la mateixa línia, de moment els ha funcionat bé.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es