Final plata On Sport Winter Cup: CE Artà 4-0 Cala d´Or

El C E. Artà va guanyar la final de plata al C. D. Cala d'Or a Salou

.

L’equip d’Artà arribà a la final després de guanyar el seu partit contra el Ekkono blue i per sorpresa de tots, la coincidència o el destí va sorgir que aquesta final fos contra un altre equip mallorquí, el Cala d’Or.
.
L’equip de l’Artà ha sortit amb una intensitat alta que ha provocat la recuperació de pilota ràpida. A partir d’aquí les combinacions i l’orientació ofensiva han provocat que es generessin moltes ocasions de gol arribant al descans amb el resultat d’un 3 a 0.
.
A l’inici del segon temps la tònica ha estat la mateixa, l’Artà ha tancat el partit rapidament amb una bona acció combinativa. Destacar el plantajament tàctic dels dos equips i el seu esforç degut a la gran quantitat de partits jugats.

Toni Valle para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es