Isidro Marín es converteix en el nou entrenador del primer equip

.

El C.E. Esporles comunica que ha arribat a un acord amb Isidro Marín, per convertir-se amb el nou entrenador del primer equip de tercera divisió la pròxima temporada 2019/20.

L’entrenador, arriba a Son Quint amb moltíssima il·lusió després d’haver passat pel Port de Soller, Pla de na Tesa, Soller i Son Cladera, on acumula 437 partits com a entrenador de categoria amateur. Al futbol base també ha entrenat al CD Genova, SD La Salle, San Cayetano i CF Soller.

Isidro una vegada que ha estat presentat avui horabaixa per Emilio Díaz, declarava que “arriba amb moltes ganes de fer bona temporada, i que treballarem molt per aconseguir-ho”. Està molt il·lusionat d’aquesta nova etapa que comença a l’Esporles, i espera tornar amb èxits la confiança depositada pel CE Esporles, per la junta directiva i en especial pel vicepresident del club Emilio Díaz.

Ara mateix s’està aprofitant aquests dies per tancar totes les renovacions dels jugadors de la plantilla del primer equip i concretar els nous fitxatges que conformaran la plantilla de la pròxima temporada. Es fa feina de valent per completar la millor plantilla possible.
Per finalitzar, Isidro espera “fer un bon any al club esporlerí i tenir el màxim suport dels aficionats durant aquesta temporada”.

Enguany –continua dient el preparador: “quan vam venir amb el CD Son Cladera, hi havia un gran ambient a la grada, i esper poder tenir aquest mateix suport, ja que és molt important que els jugadors sentin el calor de la gent sobretot als partits a casa.”

Aprofitam aquesta nota, per agrair la feina realitzada per Andrés Llistó durant les tres darreres temporades al CE Esporles, i desitjar-li molta sort al seu futur. Llistó va comunicar al club fa unes setmanes, que donava per acabada la seva etapa al club.

CE Esporles

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es