Gabriel de la Barrera “Gabi” sera el nou entrenador del CDA Llubí

.

Desprès d’una gran temporada de l’equip Amateur de Preferent, començam a preparar la propera temporada, i per començar vos anunciarem els canvis que es van produint.
Primer de tot volem agraïr la feina feta per en Rafel Perello “Barri” , tot l’esforç que ha fet aquesta temporada i donar-li l’enhorabona per haver cumplit l’objectiu que a principi de temporada pareixia tant dificil! En Rafel deixarà de ser l’entrenador de l’equip de Preferent, però seguirà vinculat al Cda.Llubí i ens ajudarà a seguir creixent com ha fet aquesta temporada.

Per altre banda, començam les presentacions per a la nova temporada de l’equip amateur de Preferent.
El nou entrenador será Gabriel de la Barrera “Gabi”, sense cap dubte una gran incorporació per encapçalar el còs tècnic per a la temporada 19/20. Amb gran experiencia dins els Futbol Balear, com a jugador va passar per equips com el Rcd.Mallorca Juvenil, Constancia, Poblense,etc.. I com entrenador de futbol formatiu a dirigit equips com Constancia, Penya Arrabal, Rcd.Mallorca,etc. Tendrá el seu costat en Pere Batle, amb una gran coneixement i experiencia en diferents equips de la Tercera Balear, formaran un gran tandem per dirigir l’equip a Preferent!

Molta sort per aquest nou projecte!! Aquest propers dies seguirem amb les noves incorporacions i renovacions!

Visca el Cda.Llubí!!

CDA Llubí

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es