Previa Copa Regional Preferente Menorca (Copa Regional Preferente Menorca), jornada 2

CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
7ª posición, 0 puntos
0 - 4
CF Sporting de Mahon CF Sporting de Mahon
4ª posición, 1 puntos

Sábado 22/09/2018 - 18:00 h Campo: Municipal Sant LLuís

Segona oportunitat

.

Amb ganes de llevar-se el mal sabor de boca de la derrota de la setmana passada davant el CE Alaior a Los Pinos (2-1), el primer equip rep a Ses Canaletes al CF Sp. de Maó, vigent campió de lliga 17/18.

Després de la dura derrota en el debut en Copa, més per com es va produir que pel resultat final, els de Vadell han treballat dur amb l’objectiu de sumar la primera victòria de la temporada i més com a locals, davant un rival que ve d’igualar davant la UD Mahón (1-1) com a local i que buscarà com a mínim puntuar en el seu primer desplaçament del present curs.

Per a aquesta trobada, i a l’espera de l’últim entrenament de la setmana, el tècnic des Mercadal, espera poder anar comptant amb jugadors que no han vingut entrant en el grup per motius laborals o de lesions. Les baixes de Joan Orfila, Sola i Oscar Moreno, entre altres, van minvar al grup en la seva primera sortida, no obstant això, el nivell aconseguit per l’equip en aquesta primera trobada va ser de notable alt, malgrat la derrota.

El partit es disputarà demà –dissabte a les 18:00 h- i serà dirigit per Víctor Moll, assistit per Pascual Vidal i Cristobal Pons.

 

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es