Final XIV Torneig de Sant Roc: homenatge a Bernat Sans

.

Abans de la final del XIV Torneig de Sant Roc, que es disputa en el camp de sa Teulera de s’Alqueria Blanca aquest dimecres 15 d’agost a les 20 hores, els dos clubs finalistes, el Murense, presidit per Martí Mascó Palau, i l’Alqueria, presidit per Joan Rigo Lladó, retran homenatge a Bernat Sans.

Bernat Sans Perelló (Muro, 1940) és una de les llegendes vives del RCD Mallorca, club amb qui va jugar a la posició de defensa 12 temporades a I i a II Divisió entre els anys 1963 i 1975, i és un dels pocs jugadors que ha disputat més de 300 partits oficials amb el club de Palma.

Però no va esser el Mallorca l’únic equip amb qui va jugar Bernat Sans. Als seus inicis a Ciutat amb l’equip col·legial de Sant Felip Neri, hem d’afegir principalment l’equip del seu poble: el Murense, club amb qui va jugar amb els juvenils i l’equip de III Divisió entre 1956 i 1959. Els altres clubs que va defensar com a jugador foren el Soledat, el Constància i el Ceuta, on va fer el servei militar.

A partir de mitjan dels anys 60 Bernat Sans alternava la seva residència de Palma amb la de Portopetro. Una dècada més tard començà la seva forta relació amb el CE Alqueria, principalment com a entrenador. Fou un dels principals implicats en la fundació del club l’any 1976 i va entrenar el primer equip 9 temporades en diverses etapes entre 1976 i 1991. En sis anys, de 1976 a 1982, l’equip va passar de III a I Regional i pocs anys després va fixar la seva residència definitiva a Portopetro.

El torneig tendrà la jornada de cloenda aquest dimecres 15 d’agost, amb el partit Santanyí de l’Atlètic Balears-Porto Cristo a partir de les 17:45 per decidir el 3r i 4t llocs, i a continuació la final Murense-Alqueria a partir de les 20 hores, abans de la qual els dos finalistes aprofitaran aquesta gran oportunitat per retre a Bernat Sans l’homenatge que tant es mereix.

RJ para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es