Presentat el XIV Torneig de Sant Roc

.

Ha estat presentada la catorzena edició del Torneig de Futbol Sant Roc, que comptarà amb la participació del Santanyí i el Murense de III Divisió, el Portocristo de II Regional i l’Alqueria, de la mateixa categoria, equip amfitrió.

El torneig tendrà com a escenari el camp de Sa Teulera de s’Alqueria Blanca els dies 11 i 15 d’agost.

Santanyí i Murense disputaran la primera semifinal el dissabte 11 d’agost a les 17:45 hores, mentre que l’Alqueria i el Portocristo jugaran l’altra semifinal el mateix dissabte 11 d’agost a partir de les 20 hores.

La jornada de cloenda tendrà lloc el dimecres 15 d’agost, amb la disputa del partit pel tercer i quart lloc a les 17:45 hores entre els equips perdedors de les dues semifinals, i a partir de les 20 hores la final entre els dos equips guanyadors de les dues semifinals, de la qual sortirà el guanyador d’aquesta edició XIV del torneig.

Manacor, doble campió, Ferriolense, Santanyí, aquest per quatre vegades, a part de l’Atl. Balears, Serverense, Felanitx, Alqueria, Cardassar i Cala Millor, campió el 2017, han alçat fins el dia d’avui el trofeu del Torneig de Sant Roc.

RJ para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es