El jugador Eros procedent del UD Poblense s’incorpora al C.D. Llosetense

.

El jugador Eros Jellouli procendent de la UD Poblense i que la passada temporada 17-18 va jugar cedit a la UE Petra, s’ha compromés per la propera temporada 2018-19 amb el nostre equip de tercera divisió.

Eros sol jugar de mitja punta, davanter o per banda, ha disputat amb la UE Petra 31 partits, dels quals 21 de titular, marcant 4 gols i veient 11 targetes grogues. Té 20 anys i aquesta serà la seva segona temporada com a amateur. Com a juvenil va jugar la temporada 2015-16 al UD Poblense de lliga nacional i la següent temporada (16-17) al CD Sant Francesc de divisió de honor juvenil.

Durant la temporada ha simultaniejat els entrenaments amb la UE Petra i amb la UD Poblense.

L’entrenador del Llosetense, Nico López, comenta sobre Eros: “És un jugador molt interessant pel nostre equip, que seguim des de fa mesos i que ens pot aportar molt. Sent un jugador jove i amb ganes de seguir progressant, estic molt content d’aquesta incorporació”.

Benvingut Eros al nostre club. Molta sort!!

CD Llosetense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es