El conjunt d’Elias Noval no ha pogut puntuar en la complicada visita al camp de la UE Sami. Malgrat defensar-se i competir a bon nivell durant gran part del partit, un gol de Juanfran al minut 27 ha posat per davant al quadre de Tobal Tuduri. Zurbano va empatar al 43 desprès d’una excel.lent assitència amb el cap de Oscar Moreno que deixà sól a l’atacant davant Saurina per igualar el partit. Els 20 minuts de la represa un centre xut que es va envenina de Fran acaba el fons del a xarxa de Noel i posava el segon per al seu equip en el minut 64, el lluissers quedaran tocats. Ja amb els de Noval volcats a l’area contraria a la recerca del empat, Adria Anglada posava la sentència al 89, per deixa els tres punts a Ciutadella.

El CCE Sant Lluís va sortir al camp amb força i als 10 minuts, Zurbano ha tingut la primera ocasió. No obstant això, la primera oportunitat clara ha estat per l’esquadra ciutadellenca, que en el minut deu ha tingut a prop el gol, quan Juanfran va fer intervenir a Noel. Malgrat que el domini era local, el quadre visitant s’ha mostrat sòlid en defensa i els locals tampoc creaven grans ocasions. I quan les creaven, apareixia Noel, que ha realitzat diverses intervencions de mèrit.

La segona part transitava pel mateix camí. Domini local, defensa visitant i Noel salvant les ocasions més clares. I en aquest moment han arribat els gols. Els nostres per la seva part, van poder trancar el partit si Basili, sol davant Saurina hagues encertat amb la seva vaselina superar a Saurina, el rebuig no el va poder aprofitar Manu entre un núvol de cames, el partit es trobava encara empatat i podía haver estat una altre matx. Al final, l’encert de la UE Sami va ser el punt al seu favor que decantà un partit on els nostres van estar lluny del seu millor nivell

Amb aquest resultat el quadre de Ses Canaletes es queda a la setena posició de la taula, amb un punt després de dues jornades disputades. El proper rival dels nostres serà el CE Alaior, el cap de setmana del 8 i 9 d’Octubre. El proper, jornada de descans, segons calendari, quan la resta d’equips disputaran la 3ª data del calendari.