Crónica 3ª Div.: Campos 0 – 1 CE Mercadal

Derrota del Campos

Jornada 24, Domingo 29/01/2017 - 16:30 h
Campos
0 1
CE Mercadal

Campo: Campos
Ver jornada

Derrota del Campos ante el Mercadal

Alineaciones:

Campos: Antonio Mas, Miguel Fernandez, Gregorio Julian, Jose Maria Gari, Alejandro Iniesta, Antonio Vidal, Erik Montes, Joan A Comas, Albert Coll, Andres Iniesta y Alejandro Aelen.

Sustituciones: Fernando Garcia por Antonio Vidal (min.64), Juan F Barrios por Alejandro Aelen (min.80) y Miguel A Bermudez por Joan A Comas (min.82)

CE Mercadal: Jesus Sastre, Miquel Febrer, Alejandro Sintes, Salvador Lopez, Gabriel Villalonga, Antonio Fedelich, Christopher Ramos De La Flor, David Mas, Carlos Alonso, Marcos Vaquero y Elliot Galan.

Sustituciones: Juan Carlos por Christopher Ramos De La Flor (min.17) y Raul Marques por Carlos Alonso (min.82)

Goles: 0-1 Elliot Galan (min 71)

Árbitro: Francisco Javier Sarmiento Ballester. asistido por Denis Deian Piloca y Adan Rivas Piñeiro.

Tarjetas: Antonio Vidal (amarilla, min 59), Jose Maria (amarilla, min 71), Erik Montes (amarilla, min 76) y Joan A Comas (amarilla, min 76) para el Campos. David Mas (amarilla, min 36), Gabriel Villalonga (amarilla, min 55) y Jesus Sastre (amarilla, min 68) para el CE Mercadal.

Comentario:

El debut de Miki Arjona a la banqueta del Campos no ha vengut acompanyat d’una victòria, on el principal factor que ho ha evitat ha estat la tripleta arbitral.
Partit on el Campos ha sortit ben situat, ben posicionat i amb ganes d’avançar-se en el marcador i d’aquesta forma guanyar tranquilitat, però no ha estat possible i a mesura que passaven els minuts, el Mercadal s’ha anat estirant i el partit fins que ha arribat el descans ha estat molt igualat.
Després a la segona part si que el Campos ja ha anat a per totes i a intentar sumar els tres punts que tant necessitava, quan ha arribat la jugada que ha decantat el partit de color groc. Corria el minut 70, quan una pilota penjada des de la dreta de l’atac menorquí, l’ha rematada Juan Carlos tirant-se en planxa, pilota que ha aturada Toni Mas, porter local i quan l’equip visitant es replegava per anar a defensar, el col·legiat de l’encontre, Sarmiento Ballester, s’ha inventat una falta indirecta totalment inexistent un metre fora de l’àrea petita i l’equip del Mercadal ho ha aprofitat per marcar el zero a un.
I ja per acabar d’arrodonir la seva gran “actuació”, el Sr. Sarmiento Ballester, ha deixat d’assenyalar un claríssim penal en el minut 76 sobre Erik Montes i que per més inri, li ha acabat mostrant targeta groga al jugador local per simular, quan tot el camp tenia clar que era un penalti de llibre, menys la tripleta arbitral.
Amb tots aquests obstacles, el Campos ho ha seguit intentant i Bermúdez ha rematat una bona combinació, però el porter visitant Jesús ha realitzat una gran intervenció, evitant l’empat.
Al final, s’ha arribat al minut 90 de l’encontre amb el mateix resultat de zero a un i amb molta indignació del públic local cap a la tripleta arbitral, ja que són molts de partits aquesta temporada on els àrbitres no actúen amb justícia amb l’equip campaner.

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es