Semifinales Copa Juvenil Menorca(ida): CCE Sant Lluís 0-1 At. Villacarlos

Tot per decidir

Derrota por la mínima del Sant LLuís ante el Villacarlos. Foto Rafa Ayala
Alineaciones:

CCE Sant Lluís: Llorenç, Iván, Benjamín, Vicente(Rolfy min.72) Isamel, Joaquín, Kevin Andrés, Raúl(Oliver min.79), Damià, Adrián(Francisco Javier min.70), Adrià, Eric.

At. Villacarlos: Temo, Víctor, David, Marcel(Joan min.80), Alex, Nacho(Daniel min.58), Ignasi, James Henry, Marc, Nil(Dimitar Radostinov min.89), Zakary.

Gol: 0-1 Víctor min.66

Árbitro: Jonathan Hernández Cerdà.

Tarjetas: amarilla a Ismael min.55, Adrián min. 76 y Eric min.83 por el Sant Lluís y a Marcel min.55 y James Henry min.83 por el At. Villacarlos “B”

Comentario:

Queda eliminatòria i queda vida, aquesta és la lectura que va fer just finalitzar el partit l’equip juvenil, que després de caure derrotat per 0-1 en el partit d’anada de les semifinals de Copa, no se sent inferior al seu rival que al trobada d’ahir aprofita l’única ocasió de què va disposar en els 90 minuts.

Va ser un partit lleig per a l’espectador, on els nervis en les dues plantilles van sortir a la llum sobre el verd de Ses Canaletes. Els de Elias Noval, amb l’equip de gala sobre la gespa, va començar el partit amb la força i empenta de costum encara que amb el coneixement que qualsevol error en aquest tipus de partits pot ser determinant.

Els de Mamajón per la seva banda van sortir amb el “mono” de treball i ben plantats per tornar a casa amb un resultat positiu que els acostés a la gran final del proper dia 10. Tots dos equips neutralitzaven amb el seu treball defensiu qualsevol intent del seu rival per apropar-se a àrea contrària, ni Llorenç per part local ni Telmo Olivares per part visitant van haver d’intervenir en tot el primer acte.

En el segon temps i com a conseqüència del cansament, els espais van anar apareixent entre els entramats defensius, però, tots dos equips amb molts errors en la passada, no aprofitaven els buits que anaven traient el cap a les dues rereguardes.

Al minut 66, golpetjar primer l’equip groc, Victor Mamajón a plaer avançava als seus després d’una jugada individual de Enseñat que deixa al davanter visitant amb l’única feina d’empènyer la pilota a plaer al segon pal, era el 0-1 ia partir d’aquest moment el partit es va revolucionar. Els de Elias Noval van anar traient el seu gen guanyador amb el pas dels minuts, però, els errors en la passada definitiva l’allunyaven de qualsevol opció de igualada.

Al minut 80 va arribar l’ocasió més clara del partit per als de Noval de la mà de la dupla Eric i Adria Torres. Una passada a l’espai del primer per la carrera del segon deixa al lluisser sol davant Telmo que al veures superat per un lleuger cop de cap de Torres tregue una mà prodigiosa quan el davanter local es quedava sol davant la porteria, va ser el cop definitiu per als de Noval.

El partit es va anar diluint i els locals es van marxar a la caseta amb un mal gust de boca però conscients que són capaços de donar la volta a l’eliminatòria que deixara a un dels dos equips a la gran final.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es