Crónica Liga Preferente Juvenil Menorca: CCE Sant Lluis 5 – 0 At Ciutadella

Treball, constància i justícia

Jornada 12, Domingo 13/03/2016 - 17:00 h
CCE Sant Lluis
5 0
At Ciutadella

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada-Previa

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Alex Gonzalez, Kevin Andres Fuentes, Xisco Pallicer, Bruno Emendatori, Lluis Pallicer, Jordi Gonzalez De La Cruz, David Carreras, Guillem Sintes, DamiÀ Vinent y Santiago Romero.

Sustituciones: Alejandro Joven por Alex Gonzalez (min.58), Alexis Jose por Xisco Pallicer (min.67), Joan Pons por Jordi Gonzalez De La Cruz (min.73) y Francisco Javier por Lluis Pallicer (min.81)

At Ciutadella: Carlos Salord, Victor Caceres, Josep Fullana, Samuel Bosch, Josep Maria, Albert Pons, Jordi Arguimbau, Sergi Pons, Pau Mesquida, Antoni Gener y Jaume Salord.

Sustituciones: Climent Fullana por Josep Maria (min.48), Moises Lazaro por Jaume Salord (min.57) y Joan Marques por Victor Caceres (min.70)

Goles: 1-0 Santiago Romero (min 5), 2-0 Santiago Romero (min 22), 3-0 Jordi Gonzalez De La Cruz (min 35), 4-0 Santiago Romero (min 54) y 5-0 Guillem Sintes (min 90)

Árbitro: Daniel Mercadal Stevenson.

Tarjetas: Alex Gonzalez (amarilla, min 30), LlorenÇ Olives (amarilla, min 60) y Alejandro Joven (amarilla, min 72) para el CCE Sant Lluis. Antoni Gener (amarilla, min 42), Victor Caceres (amarilla, min 48), Jordi Arguimbau (amarilla, min 79) y Climent Fullana (amarilla, min 87) para el At Ciutadella.

Comentario:

En un partit complet, tant en defensa com en atac, l’equip Juvenil ha estat just vencedor davant un Atletic Ciutadella, jove i massa noble en defensa que ha permès al CCE emportar-se el partit gairebé sense oposició. El hat trick de Santi Romero, completat amb un gol de Jordi i un altre de Guiem li han servit als de Elias Noval per sumar uns tres punts molt importants que li permeten escalar dues posicions deixant al seu oponent d’avui per darrera a la taula classificatòria .

Aviat van començar els nostres a posar el partit al seu favor, als cinc minuts de joc, Santi anotava el primer gol i donava l’avantatge als seus just començar. El gol va caure bé als de Noval que van anar guanyant terreny al seu oponent i portant perill cada vegada que creuaven la divisòria de mig camp. En tasques defensives, Bruno i Lluís posaven els seus en ordre per evitar que els vermells es ficassin en partit i compliquessin les coses als nostres. Al minut 22, un incorporacio per banda dreta d’Alex Gonzalez i el posterior centre al interior de l’area acaba amb el segon gol després d’avançar-Santi al seu defensor que es confia en excés.

El partit estava molt de cara per als locals que a partir del segon gol van ser encara molt més amos de la trobada, donant un pas més en la seva evolució amb la paciència en la circulació de pilota amb el resultat a favor. En el 35 va arribar la sentència definitiva al partit, un servei de córner botat per Guiem era rematat per Jordi després de la mala sortida de Salord, 3-0 abans del descans.

A la represa, res canvia, els visitants seguien sense poder acostar-se a prop de la meta de Llorenç i els nostres portaven seriós perill cada vegada que s’apropaven a la zona de finalització. Un robatori en zona de creació vermellenca de David Carreras, acaba en una acció combinada entre la tripleta, Xiscu, Guiem i Santi que aquest últim acaba rematant de forta xut al pal i posteriorment el baló es ficar a la meta de Salord, 4-0 i hat trick de Santi.

Amb el gol que deixava ja sense esperances als de ponent va arribar el carrusel de canvis en els dos equips que va donar aire als nostres, l’entrada dels que compten amb menys minuts va ser la recompensa del tècnic local a la feina setmanal dels jugadors més joves . No van baixar la intensitat al partit dels nostres que van veure com en el minut 60, el col·legiat decretava una pena màxima .. dubtosa. Llorenç endevinar les intencions a Mesquida atrapant el llançament des dels onze metres.

Ja sobre l’hora, un perfecte canvi d’orientació de Fran a l’esquena dels centrals visitants va ser aprofitada pel de sempre, Guiem de suau vaselina posava el 5-0 i donava als nostres el just premi a la feina.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es