LA FFIB I EL CONSELL DE MALLORCA PROMOUEN EL FUTBOL BASE

SIGNAT EL CONVENI SOBRE FUTBOL ESCOLAR (2.500 futbolistes)

La FFIB i el Consell de Mallorca han signat avui migdia el conveni a partir del qual la Federació es compromet a prestar el seu suport al programa Jocs Esportius Escolars, que organitza la institució insular a través de la seva àrea d’Esports.

L’acte ha estat a la Casa del Futbol de la Federació i l’han protagonitzat el president de la FFIB, Miquel Bestard, Francesc Miralles, conseller de Cultura i Esports del Consell, i Margalida Portell, directora insular d’Esports.

Aquest Conveni afecta més de 2.500 nins de Futbol Base de Mallorca. Aquests representen el col·lectiu mes nombrós dels Jocs Esportius Escolars, que du endavant el Consell.

La Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca exerceix la responsabilitat de l’organització i coordinació dels Jocs Esportius Escolars, que acullen jornades i diades esportives a totes les comarques de Mallorca a partir de la categoria de pre iniciació (infants de 4 i 5 anys). La iniciativa respon a objectius de caire formatiu, pedagògic i recreatiu, i compta amb reglaments adaptables a qualsevol instal·lació, amb porteries i materials adients a les característiques dels participants.

 

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es