Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 2 UD Mahon

Jornada 10, Sábado 07/03/2015 - 19:00 h
CCE Sant Lluis
1 2
UD Mahon

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

Jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Janosch Sommer, Alvaro Rotger, Jose Manuel Herrera, Isaias Pons, Francisco Jesus Tortolero, Miguel Angel Coll, Zouhir Essounani, Joan Orfila, Juan Sola, Lorenzo Torrus y Alberto Salvador.

Sustituciones: Enrique Pacheco por Alvaro Rotger (min.52), Jose Luis por Lorenzo Torrus (min.61) y Isael Andres por (min.72)

UD Mahon: Marc Antoni, Daniel Caliz, Jose Cardona, Luis David, Joan P Galmes, Gabriel Pons, Tiago De Oliveira, Jordi Pons, Miguel Angel, Joan Lluis y Sergio Ramos.

Sustituciones: Antonio Jimenez por Joan Lluis (min.57), David Lopez por Miguel Angel (min.61), Ivan Andreu por Tiago De Oliveira (min.77), Alejandro Gonzalez por Gabriel Pons (min.86) y Raul Martinez por Luis David (min.89)

Goles: 0-1 Jose Cardona (min 29), 0-2 Luis David (min 49) y 1-2 Alberto Salvador (min 60)

Árbitro: Javier Moreno Garcia. asistido por Jose Luis Caules Saurina y Nuria Zalamea Hurtado.

Tarjetas: Isaias Pons (amarilla, min 6), Janosch Sommer (amarilla, min 48) y Joan Orfila (amarilla, min 56) para el CCE Sant Lluis. Jose Cardona (amarilla, min 72) para el UD Mahon.

Comentario:

La UD Mahón va ser quin es va dur el gat a l’aigua en el primer partit de la segona volta que començava al Municipal de Ses Canaletes i que amb la derrota soferta pel quadre de Moyano, la tercera consecutiva, allunya els nostres de la part alta de la classificació després d’un inici espectacular de lliga en què ara els resultats van posant al CCE en una posició no merescuda pel treball realitzat durant tot l’any. La ratxa de resultats ha d’acabar com més aviat millor i perquè no en el següent partit que disputaran els blaus en aquesta ocasió a Bintaufa davant el CF Sporting de Mahón, el proper dissabte a les 16.00 h.

El partit d’ahir va estar marcat de nou per la condemna en els errors individuals que van donar al trast amb les esperances de victòria dels locals que tot i anar darrere en el marcador, 0-2, no van donar en cap moment el partit per perdut i van buscar com a mínim l’empat que no va arribar.

El partit va començar amb un CCE que no podia imposar el seu estil a causa de l’alt nivell defensiu de l’equip de Melia que aconseguia estar ben situat sobre el terreny de joc i buscar la contra amb la velocitat de les seves tres mitges puntes, Tiago, Luis Martínez i Migue , unida a l’experiència de Gabi al front d’atac. Les pèrdues de pilota en zones de finalització donaven aquesta possibilitat de contra als de Melia.

La primera ocasió del partit va ser pels visitants al minut 17 quan un xut de Gabi marxava alta per sobre de la meta de Yanus. Era el primer avís de perill dels visitants que feia que el CCE comencés a estar mes pendents de com aturar les contres que de buscar la meta de Marc. El intentaven els locals amb la velocitat d’Alberto i Zouhir per banda però en l’últim moment la defensa maionesa acaba amb les esperances dels blaus a perforar la meta visitant.

Va ser a pilota parada en el minut 27 quan un córner des del costat dret botat per Alberto era rematat de manera clara per Alvaro però el seu cop de cap va marxar fora per poc amb un Marc ja superat. Era una alenada d’aire fresc per a les esperances blaves que anaven a poc a poc trobant el seu joc i arraconant als de Melia. Però a la vora del descans, al minut 41, un llançament de falta lateral botat per Luis Martinez i tret en línia de gol per Yanus acaba als peus de Jose Cardona que tan sols havia empènyer la pilota per posar el 0-1 al marcador. Massa premi per als maonesos segons sembla en el primer acte del partit, on es van refugiar en el seu entramat defensiu i en la rapidesa dels seus atacants.

Després del pas pels vestidors el guió era el mateix, el CCE a la recerca de la igualada buscant els suports entre línies i la paciència i pausa en el seu joc i la UD Maó conscients de les seves armes en atac. Però el guió es va trencar en el minut 49, falta lateral propera a la zona de córner, botada novament per Luis Martinez que en aquesta ocasió es col de manera directa per sobre del meta Yanus posant un 0-2 a favor dels visitants en els seus úniques dues arribades en el partit. A partir d’aquí, el partit va ser de clar domini blau, amb els canvis ordenats pel tècnic basc, el CCE va ser molt més vertical i conscient que estava tot perdut i el seu pas endavant podia ser favorable pels seus interessos.

Al minut 60, una falta directa botada a la perfecció per Alberto, es colava per tot l’escaire a la meta de Marc que no podia fer res per aturar el xut del lluisser. Era el 1-2 amb 30 minuts per davant, havia partit. I clar que l’havia, els papers es van intercanviar, els de Moyano van arraconar durant 30 minuts al seu rival en el seu propi camp que a partir d’aquest moment ja no van fer altra cosa que defensar-se amb més intensitat i sortir a la contra amb un CCE amb menys jugadors pendents en tasques defensives. Un xut de Migue Coll que comandament de manera espectacular Marc a córner va ser una nova ocasió per als de Ses Canaletes que seguien donant tot per almenys igualar el partit.

Però no van poder aconseguir-ho, els de Melia van ser mes efectius en les seves dues úniques oportunitats i es van emportar una victòria execesiva del Municipal lluisser.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es