Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 3 – 2 At Ciutadella

Jornada 4, Sábado 17/01/2015 - 18:00 h
CCE Sant Lluis
3 2
At Ciutadella

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Santiago Ramon Quevedo, Alvaro Rotger, Jose Manuel Herrera, Isaias Pons, Miguel Angel Coll, Zouhir Essounani, Joan Orfila, Jose Luis Soret, Lorenzo Torrus, Isael Andres Martinez y Alberto Salvador.

Sustituciones: Francisco Jesus por Lorenzo Torrus (min.57), Juan Sola por Jose Luis (min.78) y Carlos Segui por Zouhir Essounani (min.89)

At Ciutadella: Pere Francesc, Ivan Garcia, Josep Segui, Joan Febrer, Josep Maria, Miguel Amengual, Macia Barcelo, Yeray Deniz, Aitor Nin, Oscar Tuduri y Edgar Llabres.

Sustituciones: Sergi Bosch por Aitor Nin (min.64) y Josep Alzina por Edgar Llabres (min.74)

Goles: 0-1 Yeray Deniz (min 11), 1-1 Jose Manuel (min 20), 1-2 Oscar Tuduri (min 29), 2-2 Isael Andres (min 56) y 3-2 Joan Orfila (min 77)

Árbitro: Francisco Pelaez Jimenez. asistido por Nil Torras Cubas y Pablo Carbonell Tuduri.

Tarjetas:Isael Andres (amarilla, min 32), Alberto Salvador (amarilla, min 36) y Jose Manuel (amarilla, min 49) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Vivia al Municipal lluisser la primera trobada del nou any a la què arribava un CCE ratxa i amb l’anell momentània de colíder de la competició Regional amb tres jornades disputades i amb molt camí encara per davant davant d’una de les lligues més competitives dels últims anys. Al davant, un Atletic Ciutadella que és l’únic que ha aconseguit vèncer els lluissers aquest temporada i que s’en va anar de Ses Canaletes demostrant ser un dels millors equips de la competició tot i que en aquesta ocasió la sort portava color blavós en els instants finals.

El partit va començar amb un CCE mica erràtic encara que donava senyals de vida en una primera aproximació als cinc minuts de Isael que buscava l’esquena de la defensa després d’una passada a l’espai de Manu a la que no conseguía arriba per centímetres. Els de Moyano, seguien forts en defensa com és habitual en ells i els ciutadellencs tot just aconseguien inquietar la meta de Santi.

El conjunt de Rafa Torres va ser el primer a aconseguir moure el lluminós. Havien passat 11 minuts del primer temps i després d’un servei de banda sense aparent perill va aparèixer Yeray per de fort i col·locat xut des de 20 metres batre Santi i avançar els vermells, era un cop a les aspiracions locals en el partit.

Els blaus s’animaven per aixecar la mínima desavantatge, quedava un món. Els visitants estaven sent un dur rival i el nivell físic que demostraven podia amb la voluntat d’un CCE que veia que el partit seria complicat.

Al minut 20, córner que bota Alberto cap a l’interior de l’àrea que troba en un primer moment el cap de Joan Orfla i després de Manu on aquest últim aconsegueix batre Fullana per igualar el partit.

El gol reforçar la confiança dels de Moyano a treure el partit endavant i continuar a la part alta de la classificació, calia ser segurs en defensa i com un punyal en atac. Els lluisers ser poc a poc trobant el seu nivell de joc i continuïtat que li feia ser poc a poc amos del partit. No podia produir-se ni una badada que donés ales als de Torres.

Minut 29, falta lateral a favor dels visitants que bota Tudurí a cama canviada per algun company que no troba però tampoc a cap rival, el balon s’introdueix directament al portal de Santi davant la incredulitat de tots. Era el 1-2, nou cop a les esperances locals que havien aconseguit remuntar el gol inicial i que es trobaven de nou per darrera en el marcador.

Els locals van acusar el gol durant uns instants encara que va poder ser pitjor després d’una gran intervenció de Santi a xut d’Edgar tan sols cinc minuts després. El descans era necessari per als locals per tornar al camí de partits anteriors.

La segona meitat es reinicia amb un millor CCE que anava guanyant terreny al seu rival que estava donant senyals de baixada física. Zou i Alberto en banda esquerra estaven sent del millor en tasques ofensives locals i els seus centres a l’interior de l’area portaven contínuament perill. El tècnic basc va començar a realitzar els primers canvis a la recerca de la remuntada donant entrada a Joshua per buscar més presència en la parcel·la ofensiva. Res més entrar el davanter blau, els locals van aconseguir de nou l’empat. Jugada embolicada des de l’inici amb moltes imprecisions en els dos equips, la pilota arriba a l’interior de l’area perquè Isael després desfer-se d’un rival batre Fullana.

Aire fresc per als locals, nova igualada i 30 minuts per davant. A partir d’aquest moment es va tornar a veure el millor CCE, intensitat, ambició, il·lusió i empenta en zona ofensiva, serietat, solidaritat, treball en tasques defensives, resultat? els lluisers amos i senyors del partit.

Els minuts passaven i el gol no arribava, era moments de tensió on el que marqués es portaria el matx. Quan el rellotge marcava el minut 77 va arribar la jugada decisiva i estranya del partit. Jugada ràpida en banda dreta per als locals que intentaven arribar a l’area rival, refus d’un defensor cap servei de banda però la pilota impacta en l’assistent de Pelaez que es trobava a la carrera però en lleugerament a l’interior del camp i pilota que surt per línia de fons, córner protestat pels de Torres. De nou Alberto és l’encarregat de botar la sacada i en aquesta ocasió apareix Joan Orfila per rematar de manera espectacular de cap per sobre de la resta de jugadors i posar el 3-2. Alegria dins al camp ia la parròquia local que veia com l’equip havia estat capaç de sobreposar-se a tot.

El gol deixo k.o. als de Torres que ja només buscaven a la desesperada la meta de Santi. Un parell de contres mal finalitzades pels lluisers, sobretot una rematada de cap de Zou que no va encertar a rematar correctament quan podia haver sentenciat el partit, eren els últims minuts.

Minut 90, tres d’allargui i servei de córner perillós a favor dels visitants. Tothom a rematar per part vermella i tots a defensar per part blavosa era l’última i es va imposar la defensa a l’atac. Servei de meta per a Santi per tancar el partit, mal cop i tret precipitat de Bosch per als ciutadellencs que atallava encertadament el porter local, ara si, final del partit i victòria dificultosa per als de Moyano que és la tercera consecutiva i que permet seguir amb la ratxa, des del 27 de setembre no sap el que és caure. Pas a pas, queda molt, valorar el que es té sense oblidar el que ve, el CD Menorca el proper rival en aquesta ocasió en l’Estadi Mahones diumenge a les 18.00 h., No cal mirar més enllà.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es