Expedició de 60 socis, dissabte a Barcelona, a recolzar a Mariona Caldentey

Mariona Caldentey jugadora del FC Barcelona

Aquest cap de setmana, de l’1 i 2 de novembre, una expedició organitzada per la PB Els Tamarells, i formada per 60 socis es desplaçarà a Barcelona per a viure un ambient de color absolutament blau i grana. El dissabte a les 11’45 h. seran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per a presenciar el partit de la Superlliga femenina de futbol, i que jugaran els equips del FC Barcelona, amb la nostra sòcia felanitxera Mariona Caldentey en les seves files, i el Llevant. A les 12’45 h. el Palau Blaugrana hi haurà el partit de la Divisió d’Honor de futbol-sala entre el FC Barcelona i el Marfil Santa Coloma.

Ja a la tarda, a les 18 h. els nostres penyistes aniran a veure en el Mini Estadi el partit de la Segon Divisió de futbol entre el Barcelona B i l’Sporting de Gijón, i a les 20 h. el plat fort el viuran en el Camp Nou amb el partit de Primera Divisió entre el FC Barcelona i el Celta de Vigo, amb el debut a casa del fitxatge estrella d’aquesta temporada, l’uruguaià Luís Suárez, i la possibilitat de que Leo Messi pugui batre el record golejador de Telmo Zarra.

La jornada de diumenge s’aprofitarà per conèixer les instal·lacions barcelonistes amb el Tour Camp Nou Experience, mentre a les 12’30 h. en el Palau Blaugrana assistirem al partit de la Lliga ACB de bàsquet entre els equips del FC Barcelona i Joventut de Badalona.

Serà un cap de setmana ben complet en el que esperam els nostres socis el puguin gaudir a fons.

 

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es