Crónica Preferente: Santanyi 3 – 1 Serverense

Santanyi: Henrique Sanchez, Carlos Gallego, Guido Gaya, Enrique Arjona, Juan A Ortega, Bartolome Estelrich, Miguel Fernandez, Daniel Pascual, Javier Pons, Fernando Garcia y Edwin V Vega.

Sustituciones: Adrian Torrejon por Guido Gaya (min.64), Luis Garcia por Carlos Gallego (min.72) y Antonio Ramirez por Edwin V Vega (min.87)

Serverense: Federico Ramos, Guillermo Rios, Ivan Duran, Tomas Leal, Gabriel Clemente, Jose L Martinez, Alvaro Leon, Rodrigo Lucas, Borja Calzado, Julian Caldentey y Francisco Nieto.

Sustituciones: Benjamin Sanz por Rodrigo Lucas (min.58), Francisco A Crespo por Francisco Nieto (min.66), Miquel A Servera por Federico Ramos (min.74) y Miquel A Mayol por Ivan Duran (min.87)

Goles: 1-0 Javier Pons (min 12), 2-0 Miguel Fernandez (min 61), 2-1 Borja Calzado (min 73) y 3-1 Javier Pons (min 80)

Árbitro: Fernando Gil Vives. asistido por Alejandro Murillo Yustos y Antonio Hernandez Lopez.

Tarjetas: Miguel Fernandez (amarilla, min 6), Bartolome Estelrich (amarilla, min 26), Fernando Garcia (amarilla, min 33), Carlos Gallego (amarilla, min 42), Enrique Arjona (amarilla, min 80), Javier Pons (amarilla, min 83) y Daniel Pascual (amarilla, min 89) para el Santanyi. Federico Ramos (amarilla, min 22) y Guillermo Rios (amarilla, min 56) para el Serverense.

Partit disputat el que es va jugar a Santanyí entre el CE Santanyí i el Serverense on l’equip local es va eregir com a dominador constant del joc.

L’equip visitant va tenir algunes ocasions clares prèvies al gol com un dispar al travesany al minut 66 de la segona part.

Dels gols que pujaren al marcador, destacar el del jugador del CE Santanyí, Fernandez (7), amb un xut de rosca que entrà tota l’esquadra.