Presentada aplicación de móvil para localizar campos de Fútbol

Miguel Bestard en la presentación de la aplicación junto al Dtor Gral de deportes Javier Morente

Qualsevol camp de futbol i futbol sala de Mallorca se pot localitzar amb el mòbil a través d’una aplicació que dóna tota la informació. La FFIB, la PIMEM i la Direcció d’Esports li donen suport.

A la seu de la Federació ha tengut lloc la presentació, amb presència del president Miquel Bestard, el director general d’Esports, Javier Morente, i el responsable de Comerç de PIMEM, Antoni Sampol.

A la presentació, els creadors de l’aplicació “Aprop Mallorca” –Toni i Arnau Mas– han explicat que se pot davallar gratuïtament d’Internet tant per iPhone com per Android, i que la incorporació de tota la informació dels camps de futbol i dels seus voltants servirà per facilitar l’accés dels usuaris.

L’aplicació ApropMallorca no només indicará com arribar als camps de futbol, sinò que també mostrarà l’entorn i indicarà els comerços que hi ha a la zona.

Miquel Bestard s’ha felicitat per l’encert d’aquesta iniciativa i ha reconegut la importància que tenen les noves tecnologies en qualsevol sector de la societat, també en l’esport. De fet, ha afegit Bestard, la FFIB s’ha modernitzat i digitalitzat durant els darrers 9 anys (des que ell és president) i s’ha passat de fer feina d’oficina amb papers i bolígrafs a una completa informatització de totes les gestions federativas, incluides les relacions amb els clubs. Ha posat com a exemple les actes arbitrals, que ja se fan des del mateix camp amb ordinadors i que els resultats i les incidències arriben instantàniament a la Federació via Internet.

El representant de PIMEM també ha felicitat als creadors de l’aplicació per haver-la posat a l’abast dels comerços de Mallorca que també se poden beneficiar d’aquesta eina digital.

El director general d’Esports s’ha declarat convençut de l’eficàcia de les noves tecnologies i ha demanat als creadors que també incorporin altres esports a l’aplicació, perquè és un gran avanç per a l’esport i els esportistes. “Segur que serà un èxit”, ha afegit Morente.

 

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es