Presentada aplicación de móvil para localizar campos de Fútbol

Miguel Bestard en la presentación de la aplicación junto al Dtor Gral de deportes Javier Morente

Qualsevol camp de futbol i futbol sala de Mallorca se pot localitzar amb el mòbil a través d’una aplicació que dóna tota la informació. La FFIB, la PIMEM i la Direcció d’Esports li donen suport.

A la seu de la Federació ha tengut lloc la presentació, amb presència del president Miquel Bestard, el director general d’Esports, Javier Morente, i el responsable de Comerç de PIMEM, Antoni Sampol.

A la presentació, els creadors de l’aplicació «Aprop Mallorca» –Toni i Arnau Mas– han explicat que se pot davallar gratuïtament d’Internet tant per iPhone com per Android, i que la incorporació de tota la informació dels camps de futbol i dels seus voltants servirà per facilitar l’accés dels usuaris.

L’aplicació ApropMallorca no només indicará com arribar als camps de futbol, sinò que també mostrarà l’entorn i indicarà els comerços que hi ha a la zona.

Miquel Bestard s’ha felicitat per l’encert d’aquesta iniciativa i ha reconegut la importància que tenen les noves tecnologies en qualsevol sector de la societat, també en l’esport. De fet, ha afegit Bestard, la FFIB s’ha modernitzat i digitalitzat durant els darrers 9 anys (des que ell és president) i s’ha passat de fer feina d’oficina amb papers i bolígrafs a una completa informatització de totes les gestions federativas, incluides les relacions amb els clubs. Ha posat com a exemple les actes arbitrals, que ja se fan des del mateix camp amb ordinadors i que els resultats i les incidències arriben instantàniament a la Federació via Internet.

El representant de PIMEM també ha felicitat als creadors de l’aplicació per haver-la posat a l’abast dels comerços de Mallorca que també se poden beneficiar d’aquesta eina digital.

El director general d’Esports s’ha declarat convençut de l’eficàcia de les noves tecnologies i ha demanat als creadors que també incorporin altres esports a l’aplicació, perquè és un gran avanç per a l’esport i els esportistes. «Segur que serà un èxit», ha afegit Morente.

 

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.