Crónica Preferente: CD Migjorn 2 – 1 CCE Sant Lluis

Jornada 2, Domingo 12/01/2014 - 16:30 h
CD Migjorn
2 1
CCE Sant Lluis

Campo: los Nogales - Es Migjorn
Ver jornada

imagen del partido

Alineaciones:

CD Migjorn: Cristobal Triay, Ruben Febrer, Emiliano Rodriguez, Adrian Albert Pons, Francisco Julian Gutierrez, Juan Villalonga, Josep Sales, Tomeu Alles, Jaime Pascual, Antonio Javier Anglada y Pablo Rioja.

Sustituciones: Jose Antonio por (min.65), Antonio Sales por Jaime Pascual (min.80) y Juan Sales por (min.89)

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Alvaro Rotger, Jose Manuel, Isaias Pons, Juan Sola, Miguel Capo, Gabriel Llabres, Miguel Angel, Francisco Miguel, Alberto Salvador y Elliot Galan.

Sustituciones: Oscar Sintes por Miguel Capo (min.56), Antonio Sastre por Francisco Miguel (min.70), Carlos Segui por Alberto Salvador (min.79) y Miguel Gomila por Juan Sola (min.89)

Goles: 1-0 Pablo Rioja (min 26), 1-1 Gabriel Llabres (min 83) y 2-1 Antonio Sales (min 89)

Árbitro: Antonio Pons Mascaro. asistido por Juan Lorenzo Caules Pascual y Antonio Gomez Varo.

Tarjetas: Adrian Albert (amarilla, min 2), Antonio Sales (amarilla, min 89) y Adrian Albert (amarilla, min 90) para el CD Migjorn. Francisco Miguel (amarilla, min 16) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Un gol sobre la botzina del local Toni Salas deixav en orris les esperances lluiseres de sumar algun punt en la seva visita a Los Nogales des Migjorn en el que era el primer partit de l’any per al quadre de Moyano en la segona jornada de Lliga Regional .

La trobada molt igualat en tot moment , va tenir dues parts molt diferenciades . En la primera els locals van trepitjar més àrea blava fruit de la necessitat de l’actual campió de lliga que fins ara tenia el seu caseller de punts a zero .

Amb el debut en partit oficial per part lluisera , del Juvenil Cristian sota pals , després dels problemes físics de Santi , el CCE va sortir a pel partit buscant portar la iniciativa en el joc . Però els de Tudurí coneixedors dels punts forts del seu rival , estrenyien la sortida de pilota d’aquests per dificultar el seu joc més elaborat .

El primer acostament amb perill va ser dels migjorners , amb un xut llunyà de l’Emi que en dos temps detenia Cristian . Els visitants no aconseguien acostar-se a la porteria de Triay en jugada trenada . Tan sol, en jugades d’estratègia patien els de Tuduri que es van avançar al marcador al 26 , després d’un cop de cap de Rioja al primer pal després córner .

El gol donava tranquil · litat als locals que no van baixar ni la guàrdia ni la intensitat mostrada fins al moment. Faltava als lluisers mica més de fluïdesa en tres quarts de camp per espantar els locals però seguien estant molt fallones a la zona decisiva d’atac .

Després del descans , van sortir dos equips amb el mateix onze però amb diferents intencions l’un de l’ altre . Els locals que seguien amb la seva pressió a la zona de creació lluisera només mostraven perill a la contra . A poc a poc els lluisers anaven trobant més còmodes i encertats en la passada cosa que els donava més presència ofensiva , que no ocasions.

Un parell de cavalcades d’Elliot i Bili per part del CCE cap fer enrere als locals que salvaguardaven la seva porteria amb cura amb el resultat favorable . En una de les carreres cap a la porteria de Triay d’Elliot era detingut amb falta en zona propera a l’àrea gran. L’encarregat d’executar el llançament era Bili , que amb un xut col · locat i perfecte batia el porter local a sis minuts del final .

Era justa recompensa a la segona part lluisera , però coses del dedtino , quan pafecia que el partit acabaria en taules aparèixer Toni Salas que després d’una jugada embarrullada dins de l’àrea de Cristian i després d’una contra semidetenida per la defensa lluisera donava els tres punts als locals i manava en orris qualsevol esperança del CCE de puntuar .

Cop dur del que toca refer el proper cap de setmana a Ses Canaletes a la reedició de les semifinals de Copa contra el mateix rival , un CD Menorca , que encara no s’ha estrenat en aquest Torneig de la regularitat i que serà un rival difícil per els locals .

CCE San Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es