Crónica 2ª División B: Badalona 0-0 Mallorca B

Ni Mallorca B ni Badalona han aconseguit desplegar el seu millor joc // FEDE AGRIPA

Alineaciones:

CF Badalona: Marcos, Jaume Sobregrau, Marcelo (Sergi Cortés, 77’), David Bermudo, Xavi Muñoz, Javi Moreno, Joaquín, Samuel Bayón, Robert (Ferrón, 67’) i Joan Grasa (Manolo Bueno, 59’)

Mallorca B: Yeray (Martí, 26’), Company, Víctor, Charlie, Pablo, Álex, Manu (Herve, 54’), Nico, Abdón (Paez, 75’), Marc i Capo

Àrbitre: Fernández Brito (col·legi tinerfeny).

Targetes: Ha amonestat els locals Xavi Muñoz i Gallardo i els visitants Yeray, Pablo, Víctor, Herve, Nico i Martí

Comentario:

Si no ho proves, no marques. Si ho intentes amb comptagotes però davant tens un porter com Marcos Pérez, tampoc. Aquest, precisament, ha estat el resum del partit que aquest matí han disputat Badalona i Mallorca B al Centenari. Un matx ensopit, sense gaires ocasions de gol, on cap dels dos conjunts ha desplegat el seu millor joc d’atac.

Ens uns primers cinc minuts d’intensitat escapulada, Joan Grasa podria haver avançat el seu equip just quan l’àrbitre ha xiulat l’inici del matx. En una passada en profunditat molt perillosa, el davanter escapulat s’ha quedat sol davant el porter, però no ha pogut arribar a controlar una esfèrica que s’ha escapat per ben poc. Una primera acció de perill local que ha resultat ser un miratge ja que, a poc a poc, el Mallorca B ha començat a guanyar superioritat davant un Badalona imprecís i espès. Els del Nanu Soler han posat l’ai al cor dels aficionats catalans en un parell d’ocasions, però la manca d’encert s’ha fet present. La primera, al 6, quan Pablo ha rematat tot sol en la sortida d’una córner, però el cop de cap ha marxat alt. La més clara, al 20, quan Nico ha provat un xut amb perill i intenció a l’interior de l’àrea però Marcos, molt segur, ha aconseguit atrapar.

El Mallorca B ha tingut més control del joc, tot i mostrar molt poca cosa. Els d’Albert Càmara, per la seva part, no han xutat a porta en tot el partit i l’únic moment de perill ha arribat en una acció al minut 24, a pilota aturada, quan la centrada de Bayón s’ha passejat per l’àrea petita sense que cap jugador local arribés a rematar. Al final, el refús de Yeray ha caigut a peus de Joaquín, però la seva centrada no ha arribat a bon port. Una acció que ha evidenciat les dificultats del Badalona per arribar a l’àrea rival amb profunditat.

Si la primera part ha estat fluixa ofensivament parlant, la segona ha estat pitjor i, finalment, el marcador ha arribat al minut 90 amb el mateix resultat que a l’inici del matx. Només el Mallorca B ha tornat a gaudir d’una acció de gol al 67, quan Capó ha aconseguit rematar des del punt de penal una centrada des de la banda esquerra però Marcos, de nou salvador, ha aconseguit aturar en una estirada fantàstica.

Fotos de Fede Agripa.
lajornada.cat

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.