Crónica Juv. DH: FC Barcelona 2 – 0 San Francisco

Quart triomf consecutiu per situar-se en la part alta de la classificació

Alineaciones:

FC Barcelona: Miguel Bañuz, Bakoyock, Brian, Bagnack, Ayala, Quesada, Ernesto (Cristian, min 67), Pol Calvet (Patri, min 61), Àlex Moreno, Miguel Ángel (Babunski, min 75) i Quintillà (Adama, min 82).

CD San Francisco: Oustin, Bibi (Adrover, min 36), Xisco, Gari, Blai (Josete, min 61), Bueno, Javier (Cortés, min 45), Àlex, Santi, Jurado (Planiol, min 61) i Olmena.

Gols: 1-0 Àlex Moreno, min 28, i 2-0 Brian, min 32.

Àrbitre: Albert Ávalos Martos.

Comentari:

L’equip dirigit per Òscar Garcia s’imposa al conjunt balear gràcies als gols d’Àlex Moreno i Brian i empata a la part alta de la classificació amb l’Espanyol, que ha cedit un empat davant el Mallorca

Quan falten tres partits de Lliga per acabar el campionat, l’enfrontament directe amb l’entitat blanc-i-blava en la penúltima jornada de competició serà clau per conquerir el títol i accedir a la Copa de Campions

La Lliga s’iguala en la lluita per ser el campió del Grup 3. Després de la victòria davant el San Francisco al Camp 7 de la Ciutat Esportiva Sant Joan Despí, els jugadors barcelonistes encapçalen la competició empatats a punts amb el RCD Espanyol.

El conjunt culer ha sortit al terreny de joc amb l’objectiu de sentenciar ràpid el seu quart triomf consecutiu. En un partit totalment controlat, el rival gairebé no ha fet trontollar la serietat defensiva dels blaugranes. I és que els balears, que arribaven a can Barça amb un pobre balanç a domicili però situats en una còmoda vuitena posició, s’han tancat en el seu camp a l’espera d’aprofitar algun contraatac.

Malgrat tot, el Juvenil A ha sabut portar el ritme i, fruit de la seva superioritat a la gespa, s’ha avançat en el marcador gràcies a un gol d’Àlex Moreno. Una magnífica assistència de Miguel Ángel, després que Ernesto recuperés l’esfèrica, ha permès al davanter definir tot sol i obrir la llauna a la mitja hora de partit. Minuts després, Brian ha segellat els tres punts amb una gran canonada en un llançament llunyà des del perfil esquerre. Així doncs, els barcelonistes es venjaven del San Francisco, un adversari contra el qual van perdre en la primera volta.

Segon temps sense història

En la represa, els jugadors culers han dominat el matx però no han arribat amb excessiu perill a la porteria d’Oustin. Els blaugrana només s’han acostat en un parell d’ocasions, mentre que l’equip visitant sí que s’ha estirat més en el terreny de joc per intentar reduir distàncies en el lluminós. Tot i això, el marcador no s’ha mogut més i el Barça no ha patit en cap moment per mantenir el resultat.

FC Barcelona.cat

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.