Crónica 3ª Reg. (Gr.A): Inter Manacor 3-2 Rotlet Molinar «B»

Inter Manacor: Miquel Amengual, Pau Gayà, Tolo Capó, Jose María Soler, Alvaro Ortega, Andreu Mira, Joan Sbert, Jaume Pujades, Pere Mateu, Miquel Santandreu “Copet” i Tomeu Sureda.

Substitucions: Jaume Pol per Tomeu Sureda (min 20), Joan Riera per Pere Mateu(min 60), Miquel Jaume per Juan Sbert (min 80) i Pere Fernández per Alvaro Ortega (min 89).

Rotlet Molinar “B”: Alberto Pons, Antonio Llompart, Juan Montserrat, Jaume Capella, Francisco Jiménez, Saul Rodríguez, Miguel Salva, Cristian Cedrún, Pablo Rodriguez, Josue Mezcua i Daniel Alcalde

Suplents: Juan Camargo, Iván Enfedaque, Enrique Etouil, Diego Moreno, Kone Mohamed.

Gols: 0-1 Cristian Cedrún (min13), 0-2 Miguel Salva (min 17), 1-2 Miquel Santandreu “Copet” (min67), 2-2 Miquel Santandreu “Copet” (min73), 3-2 Pròpia porta (min83).

Àrbitr: Koubei, Marouan

Comentari:

Gran partit el disputat el passar dissabte al camp de Sa Torre. S’enfrontaven dos equips de la part alta de la classificació, l’Inter Manacor arribava com a líder invicte, amb un únic empat envers el Puigpunyent, per la seva banda el Rotlet Molinar “B” afrontava el partit després d’encadenar quatre victòries consecutives.

El partit va començar amb molta intensitat i durant els primers vint minuts fou el Rotlet qui portava el pes del partit, tot hi que els manacorins van gaudir de bones ocasions per posar-se per davant al marcador fou el Rotlet Molinar qui amb cinc minuts marcà dos gols, el primer després de botar una falta i el segon amb un fort xut des de la frontal, que posaven molt costa amunt el partit als líders.

Els darrers vint minuts de la primera part van tenir molt poc temps de joc efectiu, a causa d’un fort cop a la cara del porter visitant, que va fer intervenir a les assistències mèdiques en repetides ocasions. A pesar d’això, l’Inter apretava i va contar amb bones ocasions per acostar-se al marcador, tot hi així aquest seguia 0-2 quan l’àrbitre xiulava el descans.

La segona part el partit canvià totalment d’escenari, el porter visitant, qui encara arrastrava molèsties pel cop sofert, va haver de retirar-se i fou traslladat amb ambulància a l’hospital (les proves realitzades van mostrar l’enfonsament de l’envà nasal, però afortunadament el jugador va poder abandonar l’hospital la mateixa tarda).Aquest incident va mantenir el partit aturat uns deu minuts i quan es va reprendre a falta de vint i cinc minuts per a la conclusió, els manacorins reaccionaren.

Van passar a jugar en tres defenses i van tancar al Rotlet en la seva àrea, el domini es va materialitzà quan Joan Riera després de retallar el seu par, posava un centre a l’interior de l’àrea petita que “Copet” va enfonsar a la xarxa, amb el gol els locals van començar a creure en la remuntada, així, cinc minuts més tard una altra vegada “Copet” va establir l’empat amb un xut creuat. Els de Manacor volien més i amb l’empenta d’una afició entregada van aconseguir el tercer gol després d’una jugada embolicada dintre de l’àrea que amb molta mala sort un defensor del conjunt del Molinar s’introduí a la seva porteria, corria el minut vuitanta-tres.

Gran victòria de l’Inter Manacor que remuntà amb quinze minuts dos gols en contra. Gràcies a la victòria l’equip vermell i negre augmenta l’avantatge en la classificació quedant com a líder en solitari.

La propera jornada els manacorins visiten l’Arta “B” (Dissabte a les 18:00), els entrenadors podran comptar amb Rafel Peinado, absent la darrera jornada i esperen recuperar alguns dels molts lesionats.