Crónica Benjamines F-8 Pueblos (Gr. C): Es Raiguer 2 – 6 Sollerense

Jornada 26, Sábado 04/06/2011 - 10:30 h
Es Raiguer
2 6
Sollerense

Campo: Nova Cabana F-7
Ver jornada

jugadores del sosllerense, celebrando el subcampeonato y con camisetas de agradecimiento a la afición
Alineaciones:

Es Raiguer: Adrian Moya, Luis F Castillo, Andres Cruz, Oscar Sanchez, Alejandro Sanchez, Raul Manjon, Alberto Giner y Aitor Motta.

También jugaron: Alejandro Contesti y Jose M Moya

Sollerense: Sergi Morell, Javier Padilla, Miquel Manrique, Jose D Vidal, Carlos Vazquez, Tomas A Bravo, Alfons Ruiz y Pedro M Peñas.

También jugaron: Raul Aguilar, Juan Amengual, Benet Busquets y Sami Boudih

Goles: 0-1 Carlos Vazquez (min 4), 0-2 Tomas A Bravo (min 12), 0-3 Tomas A Bravo (min 18), 1-3 Andres Cruz (min 28), 1-4 Benet Busquets (min 39), 2-4 Andres Cruz (min 40), 2-5 Tomas A Bravo (min 47) y 2-6 Benet Busquets (min 49)

Árbitro: Francisco Jaime Parets Cañas.

Comentario:

Partit disputat aquest matí al camp de la Nova Cabana, corresponent a la darrera jornada de lliga, on s’enfrontaven El Raiguer i el Sollerense que necessitava els tres punts si o si per fer-se amb la segona posició de la taula classificatòria.

L’enfrontament ha començat de la millor maner possible pels sollerics, Carlitos, es nene, ha obert el marcador al minut quatre de joc. Aquest gol ha fet que els sollerics tenguessin el partit gairebé dominat, Tomàs ha possat el 0-2 minuts després. La segona part ha estat dels verdiblancs on Tomàs ha tornat a marcar i El Raiguer no arribava casi a porta.

Ja després del descans els locals han sortit amb motivació extra i han començat a atacar fort, ha estat Andres qui ha marcat el primer gol per a part del Raiguer. A partir d’aquest moment el partit s’ha igualat i les arribades a les àreas creaven perill al dos equips. Però ha estat Benet qui ha marcat perpossar el 4-1 al marcador. La darrera part ha continuat amb la mateixa dinàmica de joc, Andres ha tornat a marcar per a part del Raiguer intentat acursar distàncies però Tomàs no tardava gens en marcar un altre gol, fent un hat trick i quedant com a màxim golejador de l’equip, més tard ha estat Benet que sentenciava l’encontre amb el definitiu 2-6, i marcant el derrer gol de la magnifica temporada que ha fet el Sollerense.

En definitiva un partit amb victòria per els de la Vall que aconsegueixen el subcampionat ja per segon any consecutiu, i demostren així que es un gran equip.

Al finalitzar el partit tots els jugadors s’han possat una camiseta per donar les gràcies a tots els pares, mares i germans que els han acompanyat a cada partit i fent així la millor afició de totes. Una celebració que ha continuat als vestidors.

De part de tota l’afició del Sollerense volem donar l’enhorabona a tots els jugadors que formen aquest equip per lluitar en casi tots els partits, per el bon rollo que hi ha entre ells i per fer disfrutar al públic amb el seu bon joc. Dar les gràcies als entrenadors, Marc Ernesto i Xavi per ensenyar tantes coses als nins i per estar sempre al seu costat i per últim dar les gràcies al Sr. Ripoll, Mitus, per acompanyarnos sempre i formar part d’aquest gran equip.

ENHORABONA SOLLERENSE!!!!!!!!!!!!!!

Cristina Peñas per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es