Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Manacorins 1 – 8 Sollerense

Jornada 29, Sábado 28/05/2011 - 15:00 h
Manacorins
1 8
Sollerense

Campo: Na Capellera
Ver jornada

Victoria a domicilio del Sollerense

Alineaciones:

Manacorins: Jaume Sanso, Miquel Melis, Matias Vives, Gabriel Riera, Pere Galmes, Matias Gaya, Guillem Bergas, Miquel Llaneras, Sergio Quintana, Berant Marti y German A Del Pino Jerez.

Sustituciones: Agustin Gomez por Matias Vives (min.42) y Joan Llinas por Sergio Quintana (min.42)

Sollerense: Joan Ruiz, Jordi Jimenez, Marc Morell, Andreu Hernandez, Antoni Bujosa, Cristian Bestard, Jose Marques, Sergi Varon, Marc Coll, Jaume Tovar y Julyo C Sena.

Sustituciones: Adrian Enseñat por Marc Coll (min.40), Andres Morell por Jaume Tovar (min.40), Adria Pereira por Jordi Jimenez (min.42), Joan Frau por Andres Morell (min.42) y Ramon Arbona por Joan Ruiz (min.42)

Goles: 0-1 Jose Marques (min 1), 1-1 Pere Galmes (min 22), 1-2 Jose Marques (min 25), 1-3 Andreu Hernandez (min 38), 1-4 Andreu Hernandez (min 57), 1-5 Andres Morell (min 63), 1-6 Andreu Hernandez (min 65), 1-7 Jose Marques (min 68) y 1-8 Jose Marques (min 69)

Árbitro: Miguel Balleter Morey.

Tarjetas: Ramon Arbona (roja, min 43) para el Sollerense.

Comentario:

Darrer partit de lliga per els sollerics, ja que descansen la darrera jornada i nova i contudent victoria. El partit es decantà prest per els sollerics ja que en Pep culminà una bona passada de n’Andreu per establir el 0-1 al marcador, el partit es relaxà i els sollerics passaren a fer un futbol control a on la posesió era totalment sollerica, però els manacorins esperaven al seu camp, ben col.locats i ordenats esperant una oportunitat per reduïr distancies, i així va esser quan en Per Galmés aprofità una bona passada per plantar-se davant en Joan i batir-lo per baix. L’alegria local durà poc ja que els sollerics 3 minuts més tard s’avançarien de nou al marcador quan de nou en Pep aprofitava una passada d’en Cristian per fer el 1-2, resultat que s’arribaria al descans.

A la segona part al minut 3 n’Andreu aprofitava una asistencia d’en Marc Morell per possar distancia al marcador. Al minut 8 arribà el canvi de porters al equip solleric en Ramon entrava per en Joan i 1 minut més tard un jugador del Manacorins es planta davant ell, el dribla i en Ramon el trava fent penal, l’arbitre xiula penal i expulsa a n’en Ramon, quedaven 26 minuts de partit penal en contra dels sollerics, 11 contra 10 i se tenia que possar un jugador de porter. N’Ensenyat es col.loca la roba de porter i es situa davall els pals, l’arbitre xiula i vet aquí que n’Ensenyat fa una gran aturada i desvia el penal a corner. Aixó motivà als sollerics que decidiren anar a per el partit sense contemplacions, l’insistencia sollerica tengué els seus fruits i Andreu en 2 ocasions, Pep en 2 ocasions més i Andres marcaven 5 gols en inferioritat numérica. El Sollerense demostrava la seva calidad de lider i el perque ha tengut una temporada tan bona i tan superior als altres, els Manacorins no pogueren fer res ni contra deu, ni contra un equip que tengué que jugar amb un jugador de porter.

Ara a esperar el rival de quarts de final del Campeonat de Mallorca (serà el Santa Catalina o el Sporting Palma) i a voure si aquest equip pot arribar a la final i guanyarla, serà molt difícil però s’intentarà. Dimarts 7 quarts de final, dissabte 11 semifinal i diumenge 12 final.

udsollerense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es