Crónica 1ª Reg.: Alqueria 3 – 2 Margaritense

Victoria del Alqueria ante el Margaritense

Alqueria: Toni Mas, Colau Mercadal, Carlos Alvarez, Toni Montserrat, Jaume Barceló, Silvestre Vicens, Oscar López, Miguel Alvarez, Bernat Ginard, Said Lazaar i Miguel Àngel Cañas.

També jugaren: Pere Lluís Cabrera per Colau Mercadal minut 10; Carles Ramon per Oscar López m.77; Pere Tortella per Silvestre Vicens m.83; i Tomeu Roig per Bernat Ginard.

Margaritense: Biel Salas, Jaume Moncadas, Toni Font, Ramon Torres, Joan Tous, José Garcia, Baldir Justiniano, Mateu Vanrell, Sebastià Bauza, José Ramirez i Leandro Muratore.

També jugaren: Xisco Curient per Mateu Vanrell m.37; Andreu Galmés per Leandro Muratore m.46; Joan Vives per Biel Salas m. 75; Joan Moranta per Ramon Torres m.75; i Pere Cifre per Joan Tous m.75.

Goles: 0-1 Jose P Garcia (min 5), 1-1 Antonio O Lopez (min 16), 2-1 Bernardo Ginard (min 65), 3-1 Silvestre Vicens (min 67) y 3-2 Andres Galmes (min 75)

Árbitro: Gabriel Canaves Fontana. asistido por Nazareth Carrasco Crespí y Juan Alberto Martínez Fernández.

Tarjetas: Miguel A Alvarez (amarilla, min 7), Pere Lluis (amarilla, min 30), Silvestre Vicens (amarilla, min 51), Antonio Roig (amarilla, min 64), Carlos L Alvarez (amarilla, min 69) y Pere Lluis (amarilla, min 89) para el Alqueria. Jaime Moncadas (amarilla, min 14), Jose P Garcia (amarilla, min 26), Antonio Font (amarilla, min 36), Gabriel Salas (amarilla, min 40) y Baldir Justiniano (amarilla, min 56) para el Margaritense.

Es guardava un minut de silenci per dos homes que moriren a s’Alquería, un dels quals, Jaume Rigo va pertanya al primer equip de futbol de s’Alqueria cap a l’any 1934.

Un primer temps molt igualat, els visitants tingueren una ocasió que aprofitava en el minut 5 José Garcia, els locals en el primer temps en tingueren dues, Oscar la aprofità els 16 minuts de joc i Bernat l’enviava per damunt el travesser.

El segon temps dominava l’equip local, marcant dos gols mes un Bernat i l’altre Vicens minuts 65 i 67, el visitant Andreu Galmés escurçava distàncies en el minut 75. Els locals tendrien tres clares ocasions de marcar sense aconseguir-o, minut 61 a dos metres de la porteria Bernat de cap l’enviava al pal, Said en tenia dues mes una anava un poc alt i l’altre pegava al pal.