Crónica 1ª Reg.: Port de Soller 2 – 3 Campanet

Jornada 20, Domingo 30/01/2011 - 18:15 h
Port de Soller
2 3
Campanet

Campo: Soller
Ver jornada

El Port de Soller cae por la minima ante el Campanet

Alineaciones:

Port de Soller: Jaume Manrique, Fabian Acosta, Lluis Bernat, Alexis Garcia, Lluis Cañellas, Jaume Quiros, Jorge A Viso, Jaume Piña, Juan Rossello, Gerardo Muñoz y Victor Pomar.

Sustituciones: Pere Bover por Jaume Piña (min.46) y Antoni Barcelo por Jorge A Viso (min.73)

Campanet: Pedro Payeras, Biel Capo, Joan Cantallops, Francesc Aguilo, Juan Capo, Antoni Capella, Joan Socias, Leonel A Martinez, Joan Amengual, Pau Cladera y Jaume Aguilo.

Sustituciones: Pedro Pascual por Joan Socias (min.77) y Maties Tugores por Juan Capo (min.80)

Goles: 0-1 Leonel A Martinez (min 8), 0-2 Juan Capo (min 10), 1-2 Lluis Cañellas (min 12), 2-2 Lluis Cañellas (min 42) y 2-3 Leonel A Martinez (min 71)

Árbitro: Jaume Gelabert Cánaves. asistido por Miguel Francisco Benito Cabeza y Juan Manuel Font Fernández.

Tarjetas: Lluis Bernat (amarilla, min 4), Jaume Quiros (amarilla, min 33), Victor Pomar (amarilla, min 34), Jorge A Viso (amarilla, min 40), Juan Rossello (amarilla, min 46), Fabian Acosta (amarilla, min 82) y Antoni Barcelo (amarilla, min 88) para el Port de Soller. Pedro Payeras (amarilla, min 11), Joan Socias (amarilla, min 51), Francesc Aguilo (amarilla, min 58), Leonel A Martinez (amarilla, min 86) y Antoni Capella (amarilla, min 90) para el Campanet.

Comentario:

Bon partit el disputat ahir diumenge a soller on s’ enfrontaren el Port de Soller i el Campanet el partit comença entretingut i cosa d’ aixo en el  minut 5 penal a favor de Campanet Leonel Andrès Martinez errà tirant la pilota al pal, el Campanet no s’ enfonsa i tres minuts mes tard el mateix Andrès avançava al Campanet després de driblar al porter Jaume, just despres el jugador visitant Joan Capo posava el 0.2 un cop molt fort per al Port de Soller que pareixia sentencia el partit pero uns minuts mes tard en una jugada el porter visitant Pedro agafa la pilota aquesta se li escapa cau en mans del davanter local i el mateix porter li fa un penal clarissim i on crec que es mareixia l’ expulsió aquesta fou demanada per l’equip local pero  l’arbitre injustament ho arregla amb tarjeta groga, es transforma el penal i a partir d’ aqui el port de soller agafa vida i fou el clar dominador durant la primera part just abans d’ arribar al descans el port de soller empata el partit en una gran jugada individual de LLuis, la segona part comença mes apagada i sense gaires ocasions clares i en el minut 25 de joc en un corner tret molt tancat per el Campanet andrès marcava el 2.3 el port de soller demana falta al porter Jaume l’ aribitre no ho indica i en Campanet guanya el partit i el tres punts de Can Maiol.

portsollerfutbol

RD para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es