Sergi Darder renova per quatre temporades

Sergi Darder és un dels futbolistes amb més futur de l'entitat

El mallorquí és un dels futbolistes amb més futur de l’entitat

El RCD Espanyol i el jugador de la pedrera Sergi Darder han arribat a un acord per renovar la seva vinculació per les pròximes quatre temporades (30 de junya de 2014). Seguint la política esportiva implantada des de l’arribada del directiu responsable del futbol base, Antonio Morales, el club ha tancat la renovació d’un dels jugadors amb més talent de la nostra pedrera.

Darder juga habitualment al Juvenil A de Divisió d’Honor que entrena Martín Andrés Posse encara que aquest estiu va realitzar part de la pretemporada amb el filia de Toni Rovira. El mallorquí va ser subcampió d’Europa sub-17 fa escassos mesos al costat del seu company Víctor Álvarez.

L’acord assolit amb Darder és molt similar al dels casos de Jordi Amat, Álvaro Vázquez, Manu Molina, Edgar Badia, Albert Blázquez, Willy Yemba o Víctor Álvarez. La política del club blanc-i-blau és proporcionar un sou base més uns incentius.

rcdespanyol.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es