Crónica Cadete:Manacor 2-0 Pla de Na Tesa

Victoria del Manacor en Na Capellera
Victoria del Manacor en Na Capellera

Alineaciones:

Manacor: Leon, Estrany, Sastre, Escalas, Galmés, Darío, Pere Adrià, Andreu (Manu, 53′), Adrian (Ruiz, 48′), Abel i Febrer (Navarro, 63′).

Pla de Na Tesa: Daniel, Bordoy, Alfaro, Vallespir, Palma (David, 40′), Abraham (Plaza, 53′), Riera, Eugenio, Aitor, Rincon i Solano (Eladio, 59′).

Arbitro: Bernat Oliver Martínez. Va amonestar a Andreu (40′) i Pere Adrià (55′) pel Manacor i a Alfaro (50′) i David (60′) pel Pla de na Tesa.

Goles: 1-0, (7′). Bona combinació pel centre, Abel passa a Adrian i aquest deixa a Pere Adria davant el porter i marca amb un tir creuat. 2-0, (39′). Falta que Abel envia al travesser i PERE ADRIÀ aprofita el rebuig per marcar sense oposició.

Comentario:

Partit molt fluix el que es va jugar a Na Capellera, amb un Manacor que va mostrar la seva pitjor cara i un Pla de na Tesa que va mostrar les seves limitacions.

El partit va començar amb poc ritme, amb domini local però poca fluidesa en el joc. El Manacor va marcar en la primera jugada que va conseguir enllaçar, i després va jugar 15 minuts bons, amb jugades per les dues bandes i vàries ocasions que Abel, Andreu i Adrian varen errar incomprensiblement davant la porteria de Daniel. Però això va ser tot, perquè els visitants es varen llevar la son i passaren a dominar el joc, però no pogueren aconseguir la igualada perquè toparen amb un Leon molt inspirat. I per acabar-ho d’empitjorar, al final de la 1a part el Manacor va aconseguir el 2on gol en una acció aïllada a pilota aturada.

La 2a part va seguir igual, els visitants ho intentaven de totes maneres, però no podien superar la zona defensiva del Manacor, i quan ho feien, allà tornava ser-hi Leon. Del Manacor molt poc a destacar, només Abel, que anava un poc passat de revolucions, i Pere Adrià, amb alguna acció individual, alteraven una mica el guió d’un partit que va acabar amb el 2-0 final.

El Pla de na Tesa, situat a la part central de la taula classificatòria, rebrà el Son Ferrer la propera jornada, un partit bastant assequible pels jugadors de Miquel Vallespir.

El Manacor visitarà el camp de La Salle, un partit clau en la lluita per la 2a plaça. De fet, tots els partits que jugarà el Manacor son transcendentals, necessita guanyar els 6 partits que resten i dóna la impressió que l’entrenador no es capaç de motivar els seus jugadors per aconseguir aquesta fita. Es clar, que si a un jugador l’han de motivar per jugar un Campionat de Mallorca, potser es millor que es dediqui a una altra cosa.

MJMB para Fútbol Balear

Fotos Pepe Fernández


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.