Amistoso Pre Benjamín: Cide 7-0 Sollerense

Momento del partido
Momento del partido

DERROTA AL DARRER PARTIT DE LA PRETEMPORDA PER ELS SOLLERICS.

Ahir al camp del CIDE, després de dues victòries seguides es va caure de forma clara i contundent enfront l’equip col.legial, el conjunt de Sóller una vegada més va fer molts de canvis de jugadors i de posicions per fer proves de cara a la proximitat del començament de la competició, però tot s’ha de dir, inclós quan el Sollerense va disposar damunt del terreny de joc a l’equip, en teòria, titular, el CIDE, exceptuant els primer minuts va ser molt superior.

L’equip de Palma es pasava la pilota i feien joc amb equip, cosa que en aquest partit el Sollerense, no va poder fer en cap moment, no sabem si els nins no estaven per jugar aquest dissabte o que la superioritat del CIDE, no els va deixar jugar. Tot aixó ja sa veura a messura que passin els mesos i es juguin més partits. Ara es importatn seguir millorant i disfrutar, que son ninets de 6 i 7 anys que s’esforsen molt.

Per el Sollerense, jugaren de titulars, Pere, Raúl, Joan, Sergi, Dani, Carlos, Tomás i Miquel.

Entraren als canvis, el porter Alejandro (s’ha de dir que els porters jugaran sempre dues parts cada un i no son ni titulars ni suplents) i també jugaren Javi, Sami, Marques, Beltran, Toni, Pep, Benet i Alfons.

JJ para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es