Miguel Àngel Tomàs surt reforçat de la reunió amb la directiva del C.E. Santanyí

Miguel Ángel Tomás sale reforzado de la reunión con la directiva del Santanyi
Miguel Ángel Tomás sale reforzado de la reunión con la directiva del Santanyi

Atesa l’espectació que havia aixecat la reunió que va tenir lloc ahir al Municipal de Santanyí, volem comunicar que la directiva del Santanyí va ratificar el seu suport absolut a l’entrenador i a tot el còs tècnic, així com també que va quedar palesa la màxima col·laboració entre ambdós estaments per intentar redreçar els minsos resultats positius obtinguts en els últims temps.

Val a dir que aquesta reunió, que no era més que un canvi d’impressions amb el còs tècnic com ja se n’havien tengut d’altres al llarg de la temporada, estava prevista pel passat dijous dia 7. Però per diferents compromissos d’alguns membres de la directiva no es va poder celebrar i es va ajornar fins ahir. Quedi clar que la reunió s’hauria celebrat de totes maneres, independentment del resultat de l’enfrontament amb l’At. Balears.

Valgui aquesta comunicació com a toc d’atenció i de rebuig a la poca professionalitat d’alguns mitjans o d’algun pseudoperiodista que tot cercant la part més morbosa varen aprofitar per treure un titular del tot incert sense refrendar en absolut la informació que publicaven amb cap de les parts que havien d’intervenir en la reunió.

Aina M Sunyer

-C.E. SANTANYÍ

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.