Pep Lluís Martí, nou seleccionador de Balears absoluta

Pep Lluís Martí és el nou seleccionador de la selecció balear absoluta. L'entrenador, amb gran experiència a les banquetes de Leganés, Girona o Tenerife, afronta el repte.

Pep Lluís Martí és el nou seleccionador de la Selecció Illes Balears absoluta. Martí, amb gran trajectòria com a jugador al Sevilla y RCD Mallorca, entre d’altres, també ha asolit carrera d’entrenador al Tenerife, Leganés, Sporting o Girona. El mallorquí és l’aposta per tractar de dirigir, al manco un pic a l’any la millor selecció de jugadors balears en actiu.

Per al president de la FFIB, Pep Sansó, «Pep Lluís és una aposta segura. Ens donarà molt de prestigi perquè és una persona ampliament capacitada que està molt il·lusionat davant d’aquest nomenament. Ja du setmanes veient jugadors in situ, és una aposta de la qual en venim xerrar de fa setmanes. Disposa d’un gran coneixement dels jugadors de ca nostra en l’elit i al manco un pic a l’any veurem a Balears absoluta de manera rotatòria. Hem de dur la selecció als millors estadis como Son Moix, Estadi Balear, Can Misses i evidentment, la nostra missió és, si podem, arreu de les illes perquè sempre deim 4 Illes 1 Futbol«.

La FFIB negocia amb una important companyia d’assegurances per arribar a un acord i que els seleccions tenguin en tot moment cobertura quan estiguin amb la FFIB. La Federació desitja que Marco Asensio sigui el referent i que altres jugadors importants com Abdón Prats, Sergi Enrich, Tomeu Nadal, Ximo Navarro, Pedro Ortiz, Pedro Bigas, Marquitos, Nsue, Antonio Sánchez, entre d’altres, liderin el projecte. Fa més de 20 anys que va jugar Balears contra Malta i en els darrers anys es tornà a reunir per la torrentada de Sant Llorenç. La FFIb  contactarà amb el FC Barcelona, aprofitant les bones relacions amb Mateu Alemany perquè l’entitat blaugrana pugui ser un possible rival, amb jugadors del primer equip i també del seu filial, com a gran reclam. Ja ha iniciat converses també amb Samuel Eto’o perquè el Camerún sigui un altre possible rival a qualque amistós.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.