Presentat el XVI Torneig de Sant Roc

.

Ha estat presentada la setzena edició del Torneig de Futbol Sant Roc, que enguany comptarà amb la participació del Son Verí de III Divisió, l’Ínter Manacor i l’Alqueria, equip amfitrió, tots dos de preferent i l’Arenal de I Regional.

L’escenari del torneig serà com és habitual el camp de sa Teulera de s’Alqueria Blanca, en aquesta ocasió els dies 7 i 14 d’agost. Son Verí i Ínter Manacor disputaran la primera semifinal el dissabte 7 d’agost a les 17:45 hores, mentre que l’Alqueria i l’Arenal jugaran l’altra semifinal el mateix dissabte 7 d’agost a partir de les 20 hores.

La jornada de cloenda tendrà lloc el dissabte 14 d’agost, amb la disputa del partit pel tercer i quart lloc a les 17:45 hores entre els equips perdedors de les dues semifinals, i a partir de les 20 hores la final entre els dos equips guanyadors de les dues semifinals, de la qual sortirà el guanyador d’aquesta edició XVI del torneig.

RJ para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.